Cautare


10 Aprilie 2017
Estimarile Samsung depasesc asteptarile, in ciuda scandalurilor

Samsung Electronics este pe cale de a raporta castiguri anuale record, in ciuda faptului ca seful sau de facto este implicat intr-un scandal de coruptie politica.

Se prognozeaza o crestere de 48% a profitului in perioada ianuarie-martie, datorita vanzarilor puternice ale chip-urilor de memorie.

Acesta ar fi cel mai bun profit trimestrial pentru o perioada de aproape 4 ani si reprezinta o recuperare fata de fiasco-ul Galaxy Note 7.

Profitul estimat, de 8,8 miliarde dolari, nu include ceea ce compania spera sa obtina cu urmatorul sau telefon, noul Galaxy S8, care va ajunge pe rafturi in cursul acestei luni. 

Analistii sustin ca rezultatele trimestriale ale Samsung pentru cel de-al doilea trimestru ar trebui sa fie chiar mai bune, datorita Galaxy S8 si tehnologiei de inteligenta artificiala, denumita Bixby, incorporata in noul dispozitiv. 

Justin Denison, senior vice president de strategie de produs in cadrul Samsung, a vorbit depsre noile functii ale Samsung Galaxy S8 in cadrul unui eveniment de lansare a smartphone-ului, din 29 martie 2017. 

Samsung Galaxy S8 a fost lansat luna trecuta in New York si Londra.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate