Cautare


Facebook adauga plati in grup la Messenger
12 Aprilie 2017 Business

Facebook adauga plati in grup la Messenger

In ultimii cativa ani, ati putut trimite si primi bani pe Facebook Messenger, insa ati putut realiza aceste trazactii doar intre dvs. si o alta persoana.

Incepand de marti, pe dispozitivele Android si pe computerele desktop, puteti trimite si primi bani intre grupuri de persoane pe Messenger, in mod gratuit.

Blog-ul Facebook descrie scenarii in care impartiti nota de plata la un restaurant sau faceti un cadou in grup. Pentru a efectua o plata in grup, trebuie sa accesati o noua conversatie Messenger in grup sau una existenta, sa apasati pe semnul plus din coltul din stanga jos pentru a gasi mai multe functii si sa apasati pe pictograma aferenta platilor. Apoi, alegeti cui sa trimiteti sau de la cine sa cereti bani. Puteti selecta un singur membru al grupului sau pe toata lumea din grup. 

Nu este clar de ce Facebook a inceput doar cu Android si cu desktop-urile si nu a lansat caracteristica inca pentru dispozitivele Apple iOS. Oricare ar fi situatia, noua functie indica faptul ca Facebook este in competitie cu Venmo, care a inceput ca sistem de plata, dar s-a transformat intr-o cvasi-retea sociala. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate