Cautare


20 Aprilie 2017
Angajatori din Brasov, Bucuresti, Sibiu si Iasi, recruteaza la targul de job-uri pentru ingineri si experti IT - BESTEngineer!

Pe 5-6 mai, la Coresi Shopping Resort din Brasov se reunesc peste 20 de companii angajatoare de ingineri si experti IT! A VIII-a editie a evenimentului BESTEngineer aduce la Brasov peste 450 de locuri de munca!

In topul angajatorilor prezenti la eveniment se afla Continental Powertrain Romania cu 200 de pozitii confirmate,  urmati tot de o companie germana din Sibiu - Marquardt Schaltsysteme SCS, care sunt pregatiti sa isi ocupe o parte dintre cele 50 de job-uri deschise in inginerie si IT.

O alta companie germana, Premium Aerotec, va angaja la BESTEngineer pentru cele 30 de pozitii disponibile momentan. Compania se asteapta ca pana la finele anului sa isi mareasca echipa cu aproximativ 100 de colegi noi, care vor contribui la cele doua proiectele importante in derulare: livrare directa catre clientul principal AIRBUS si adoptarea Industry 4.0– proiect strategic al Guvernului german ce presupune automatizarea si computerizarea liniei de manufacturare.

Pe langa companiile cu traditie in participare ca: Stabilus Romania, ISKO Romania, Continental Powertrain Romania, Premium Aerotec, Hutchinson, Rubico -X-IT-ing , Control Point, BESTEngineer va surprinde vizitatorii cu angajatori noi, interesati sa recruteze eficient prin prezenta la targ si intalnirea directa a candidatilor.

Printre acestia se numara: Marquardt Schaltsysteme SCS, AATEQ, METRO Systems, TTTEch Romania, Energobit, Electroprecizia AG, Triago Trading, Ana Teleferic si alte companii.

O alta surpiza vine de la UBER! Daca nu ai incercat serviciul Uber pana acum, foloseste codul promotional - BrasovUber - si ajungi gratuit, convenabil, confortabil si in siguranta la BESTEngineer, in limita a 25 lei!

Despre EAS PROD SRL

AVANZ Management Consulting activeaza pe piata inca din 1992 si este lider in consultanta pentru afaceri si comert in domeniul confectiilor, pielariei si incaltamintei din Romania

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate