Cautare


21 Aprilie 2017
ITCamp 2017 | Conferinta premium de comunitate pentru profesionistii IT

Beneficiati de oferta promotionala Early Bird disponibila pana pe 28 Aprilie 2017 si salvati 20% din pretul biletului la conferinta.

Comunitatea ITCamp si Avaelgo organizeaza cea de a saptea editie a Conferintei ITCamp in perioada 25-26 mai 2017 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferinta vizeaza profesionistii IT si managerii cu rol decizional care doresc sa fie la curent cu ultimele tehnologii, sa-si imbogateasca cunostintele tehnice si care urmaresc participarea la training-uri cu adevarat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astazi.

Organizatorii conferintei ITCamp pregatesc doua zile in care dezvoltatorii, profesionistii IT, arhitectii de solutii IT / software si managerii IT pot beneficia de peste 45 de ore de continut tehnic, prezentate de 40 de speakeri internationali si locali. intre acestia, doi experti cu titlul de Microsoft Regional Director (Tim Huckaby, RD si Andrea Saltarello, RD si MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist si alti experti recunoscuti pe plan international ca si speakeri de succes: Ben Armstrong, Principal Program Manager Lead la Microsoft; Jayson Street, Infosec Ranger la Pwnie Express; Mihail Rotenberg, Chairman la MIND CTI (NASDAQ: MNDO) si multi altii.

Conferinta acopera teme de interes general, impartite pe cinci track-uri. Mentinem si in acest an track-ul orientat preponderent spre zona de IT business / management, si am incurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. 

Agenda evenimentului contine descrierile detaliate ale sesiunilor, precum si gradele de dificultate ale acestora.

Perioada cu pret promotional de tip Early Bird se apropie de final, pe 28 Aprilie 2017. Pana atunci insa, organizatorii au pregatit un concurs in urma caruia unul dintre participanti va putea sa experimenteze intreaga experienta ITCamp pe care o oferim an de an speakerilor, iar alte doua personae vor putea participa gratuit la ITCamp 2017.

Sponsorii conferintei: Endava, Accesa, Evozon, NetMatch, Bitdepender, Macadamian, Cloudbase Solutions, Steelcase, SDL, Fida Solutions, Avaelgo.

Partenerii ITCamp: Mobzine, Cluj Business, Today Software Magazie, Cluj IT, Primaria Cluj Napoca, Buna Dimineata, I Like Cluj, Tech Academy, Ctrl-D si Uber. Uber este partener de mobilitate al ITCamp 2017, astfel ca participantii care nu au incercat Uber pana acum beneficiaza de o prima cursa gratuita, in limita a 25 de lei, daca isi fac un cont pe Uber.com/App si introduc in aplicatie codul promotional “ITCamp”.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate