Cautare


19 Mai 2017
QUALITANCE a intrat in topul companiilor europene cu cea mai rapida crestere alcatuit de Financial Times

Compania globala de inovatie in tehnologie cu sedii in Romania, SUA si Australia ocupa pozitia 612 in clasamentul celor 1000 de companii europene cu cea mai rapida crestere, si deoarece si-a marit veniturile cu 165% din 2012 pana in 2015.


QUALITANCE se situeaza pe locul 612 in ierarhia de 1000 de companii europene cu cea mai rapida crestere, avand o crestere a veniturilor de 165% din 2012 pana in 2015, o rata medie de crestere anuala de 38.3%, venituri de 4.2 milioane euro si 143 de angajati in 2015. intre cele cinci firme romanesti de IT care au fost incluse in topul Financial Times, QUALITANCE este a treia.
"Suntem onorati ca am fost inclusi in acest prestigious clasament, deoarece este inca o dovada a recunoasterii internationale de care se bucura dezvoltarea remarcabila a QUALITANCE. Rezultatele noastre financiare din 2016 reflecta aceeasi crestere rapida, mai ales ca studioul de inovatie din San Francisco, LaunchPodium, ni s-a alaturat si am deschis un birou al companiei la Sydney. Noile noastre servicii dedicate inovatiei reprezinta un nou capitol in povestea dezvoltarii noastre", a declarat Radu Constantinescu, Managing Partner QUALITANCE.
“Faptul ca am ajuns pe lista Financial Times a companiilor cu cea mai rapida crestere e cu atat mai important pentru noi cu cat coincide cu aniversarea a 10 ani de QUALITANCE. Suntem incantati ca reusim sa integram tehnologiile emergente - machine learning, IoT si realitate virtuala - in viata de zi cu zi a companiilor si a societatii, in general. Nominalizarea inseamna pentru noi recunoasterea valorii create prin alaturarea capacitatii de a livra tehnologie la nivel de produs cu consultanta specializata in inovatie si tehnologii de ultima generatie. Includerea pe lista Financial Times coincide si cu lansarea unei noi linii de business dedicate dezvoltarii propriilor produse”, a afirmat Ioan Iacob, CEO QUALITANCE.
Realizarea acestui clasament a inceput cu selectarea de catre Statista si Financial Times a mii de companii europene drept potentiale candidate. Pentru a intra in clasamentul Financial Times, o companie trebuie sa fi avut venituri de cel putin 100.000 de euro in 2012 si de cel putin 1,5 milioane de euro in 2015, o crestere prepondent organica a veniturilor din 2012 pana in 2015 si sa fie o companie independenta (sa nu fie filiala sau birou al unei alte firme). Mai mult, compania trebuie sa aiba sediul in una din cele 31 de tari europene. 

QUALITANCE colaboreaza cu unele din cele mai mari companii din lume (IKEA, Virgin, IBM, Deutsche Telekom), alaturi de care proiecteaza si dezvolta produse si servicii revolutionare utilizand tehnologii emergente. Abordarea inovatiei se bazeaza pe design thinking si rapid prototyping. Tom Chi, cofondatorul Google[x], face parte din board-ul de advisori ai companiei. in 2016, QUALITANCE a achizitionat LaunchPodium, o companie de inovaţie si experience design fondata de Mike Parsons. Dupa achizitie, el s-a alaturat companiei in calitate de Chief Innovation Officer si manager al biroului din Sydney. 
Pentru mai multe informatii puteti accesa qualitance.com 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate