Cautare


27 Iulie 2017
Retailul reinventat, cu ajutorul Axis Communications

Cand vine vorba de comertul cu amanuntul, totul devine o provocare. Pornind de la marginile mici, furturile din magazine sau din depozite si pana la accidentele de munca, toate aceastea pot afecta stabilitatea unei companii. Un sistem de securitate potrivit poate controla toate aceste aspecte, dincolo de limitarile unei simple securitati perimetrale.

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, detine in portofoliul sau echipamente si tehnologii special dezvoltate pentru retail, indiferent de marimea afacerii. Toate solutiile sunt scalabile, putand fi extinse odata cu cresterea cifrei de afaceri. Aceste dezvoltari vin ca urmarea a interesului tot mai mare al proprietarilor de magazine de a obtine de la angajati eficienta sporita, cheltuieli operationale mai mici si reducerea furturilor de marfa sau de bani.

Integrarea cu sistemele POS

In fiecare zi, sume importante de bani dispar din terminalele POS (Point of Sales) ale magazinelor ce vand cu amanuntul, banii putand fi furati prin diferite metode. Pierderile majore sunt cauzate de cele mai multe ori de angajati. Aceste fraude interne sunt generate in principal datorita faptului ca angajatii sunt de parere ca managementul nu poate detecta usor furturile mici sau datorita faptului ca discont-urile nu sunt percepute ca fiind daunatoare. In plus, multi angajati modifica registrul de casa pentru a putea sustrage o parte din incasari.

Astfel de actiuni sunt denumite la nivel international ca exceptii POS. In mod normal, aceste exceptii sunt raportate in variate moduri de diferitele sisteme de securitate, insa de cele mai multe ori sunt generate post-eveniment. Astfel, supravegherea video poate sa ofere un mare avantaj. Bazandu-se pe reguli de supraveghere definite, sistemul poate inregistra in mod automat toate tranzactiile, impreuna cu alte detalii relevante precum: data, ora, badge angajat, suma de bani. Un astfel de sistem nu necesita prezenta unui specialist in locatie, fiind implementat la nivel de IP si permitand o analiza online in timp real si inregistrarea unui istoric al incidentelor. Clipurile video pot fi vizualizate pe orice computer autorizat. Sistemul poate ajuta de asemenea la demontarea falselor acuzatii. Managerii sau agentii de securitate vor putea detecta si face diferenta intre greselile neintentionate, greselile voite si repetate sau comportamentele suspecte. Integrarea camerelor Axis cu sistemele POS pot fi folosite astfel pentru a detecta discount-uri neautorizate, introducerea manuala de valori, procesarile incorecte ale retururilor si erori generate de folosirea incorecta a cupoanelor de reducere.

AXIS M30 – supraveghere eficienta si accesibila

Una dintre seriile de camere potrivite pentru supravegherea magazinelor retail este AXIS M30. Seria este constituita din 15 modele tip dome, rezistente la actiunile de vandalism, compacte si cu unghiuri de vizibilitate extinse, de pana la 360°. Modelele dispun de senzori incepand de la 1MP la 12MP, iar unele pot fi folosite pentru supravegherea 24/7, indiferent de conditiile de iluminare. Camerele sunt usor de instalat si pot fi montate pe pereti sau tavane. Descrierea completa a seriei este disponibila la adresa:
https://www.axis.com/my/en/products/axis-m30-series

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise. 

Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/  

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate