Cautare


27 Iulie 2017
Ultima saptamana de inscrieri Early Bird la scoala de Vara de E-Commerce GPeC

A 7-a editie anuala a scolii de Vara de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de Comert Electronic si Marketing Online din Romania – se va desfasura in perioada 23-28 august, la Hotel Arnica din Moeciu de Sus, jud. Brasov. Toti cei interesati sa participe mai au la dispozitie doar 7 zile pana pe 1 august pentru a beneficia de Oferta Early-Bird care asigura preturi semnificativ reduse fata de oferta standard.

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC se va desfasura timp de 5 zile, intr-un peisaj superb de munte, departe de griul si agitatia citadina. Participantii sunt asteptati in dupa amiaza zilei de 23 august cu o sesiune de ice-breaking pentru a face cunostinta cu colegii de curs si cu trainerii, iar discutiile libere continua la cina, cat si dupa aceasta.

In fiecare din zilele de 24-25-26-27 august, diminetile sunt rezervate cursurilor. scoala de Vara GPeC le aduce participantilor 12 workshop-uri x 90 minute fiecare, adica nu mai putin de 18 ore de continut practic pe cele mai importante subiecte de e-commerce si marketing online: Optimizarea Ratei de Converise, Usability si Customer Experience, SEO, Google Analytics, Google AdWords, Social Media, Mobile, Content Marketing, Personalizare, Logistica, Growth Hacking.

Trainerii scolii de Vara GPeC sunt unii dintre cei mai buni specialisti din Romania, cu o vasta experienta in E-Commerce si Digital Marketing: Valentin Radu (Omniconvert), Horia Neagu, Lucia Ciuca (Quantum Data Science), Liviu Taloi (ECOMpedia), Anabela Luca (adLemonade), Sergiu Negut (Maastricht School of Management), Roxana Magopet (FAN Courier), Dan Virtopeanu (Breeze Mobile), Andrei Radu (GPeC), Marian Hurducas (Necktie Agency), Raluca Radu (GPeC) si Ioana Barbu (Bright Agency).

Toate cursurile scolii de Vara GPeC sunt aplicate si aduc exemple concrete participantilor pentru a-i ajuta sa isi dezvolte afacerile online. Pe langa cursuri, participantii vor avea si exercitii practice (lucrand pe echipe) despre cum sa imbunatateasca experienta utilizatorilor intr-un magazin online si cum sa creeze o campanie de marketing intr-un buget limitat.

De asemenea, participantii au ocazia sa discute tête-à-tête cu trainerii, sa le adreseze intrebari specifice business-ului propriu si sa le ceara recomandari menite sa ii ajute in dezvoltarea afacerii.

Dupa-amiezele si serile sunt rezervate activitatilor distractive de team-building, discutiilor libere si glumelor spumoase, iar seara de 26 august aduce participantilor un barbeque, vin fiert la ceaun, foc de tabara si muzica buna printr-un recital live sustinut de Marius Matache.

scoala de Vara de E-Commerce GPeC se adreseaza tuturor celor interesati sa isi deschida o afacere online sau sunt deja implicati in e-commerce si vor sa isi dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii si solutii e-commerce, tool-uri si platforme e-commerce, procesatori de plati, companii de curierat, agentii specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comertul online.

Pana pe 1 august 2017, ora 23:59, mai este valabila Oferta Early-Bird care aduce reduceri semnificative de pret celor interesati sa participe la scoala de Vara de E-Commerce GPeC:

Cazare in regim DOUBLE, 5 nopti, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonatele de contact ale participantilor si trainerilor): 2.199 lei + TVA persoana/sejur;

Cazare in regim SINGLE, 5 nopti, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonatele de contact ale participantilor si trainerilor): 2.599 lei + TVA persoana/sejur.

in perioada 2-18 august, tarifele vor deveni 2.499 lei + TVA persoana/sejur (regim DOUBLE) si 2.899 lei + TVA persoana/sejur (regim SINGLE).

Locurile sunt limitate la 50 (incluzand trainerii), iar inscrierile se fac completand formularul online de pe website-ul GPeC.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate