Cautare


Samsung Pay ar putea ajunge pe smartphone-uri Android non-Samsung
31 Iulie 2017 Business

Samsung Pay ar putea ajunge pe smartphone-uri Android non-Samsung

Samsung este in discutii cu producatorii rivali de telefoane, in incercarea de a aduce serviciul Samsung Pay pe mai multe dispozitive

Asa sustine Gadgets 360, care a auzit de la "o sursa familiarizata cu dezvoltarea" ca Samsung a purtat discutii cu producatorii de echipamente originale despre aducerea serviciului sau pe alte smartphone-uri high-end non-Samsung. 

Firmele rivale probabil nu se gandesc sa adauge suport Samsung Pay pe dispozitivele lor, deoarece acest lucru ar necesita adaugarea unui chip specializat, care sa permita tehnologia MST pe telefoane. 

Spre deosebire de Android Pay si Apple Pay, care ambele utilizeaza tehnologia NFC, Samsung Pay foloseste MST sau transmisie magnetica sigura, care emite un semnal magnetic ce imita banda magnetica de pe un card de plata traditional. Aceasta inseamna ca Samsung Pay are o acoperire globala mai mare si este "mai sigur" decat serviciile bazate pe NFC. 

Constient de faptul ca este putin probabil sa apeleze la producatorii de echipamente originale Android rivali, Samsung se gandeste la un accesoriu pe care utilizatorii il pot lipi pe smartphone-urile lor pentru a permite suportul pentru serviciile de plata. Acest accesoriu ar putea fi similar cu LoopPay Card, un puc din plastic alimentat cu baterii, conform Gadgets 360.

Pe langa faptul ca are in vedere dispozitivele rivale, Samsung are de asemenea de gand sa aduca suport Samsung Pay pe smartphone-urile sale mid-range. 
Samsung spera ca serviciul sau de plata sa se regaseasca pe mai multe dispozitive pana la jumatatea anului 2018. 

Samsung Pay nu a reusit sa obtina acelasi grad de utilizare ca serviciul rival de plata de la Apple. Un raport al Juniper Research din aprilie  a sustinut ca Samsung Pay va avea 34 milioane de utilizatori activi in 2017, in timp ce Apple Pay isi va dubla numarul, de la 45 milioane de utilizatori in 2016 la 86 milioane utilizatori in acest an. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate