Cautare


08 August 2017
Mostenitorul Samsung s-ar putea confrunta cu 12 ani de inchisoare pentru mita

Liderul de facto al companiei s-ar putea confrunta cu pana la 12 ani de inchisoare, pentru mita

Vicepresedintele companiei, Jay Y. Lee a negat orice incalcare a legii, a raportat Reuters. 

Lee este acuzat de mituirea fostului presedinte Park Geun-hye, un scandal care a condus la indepartarea liderului sud-coreean, si se confrunta de asemenea cu acuzatii de deturnare de fonduri si sperjur. Acesta a fost in detentie din luna februarie, insa va trebui sa astepte inca cateva saptamani pana cand instanta va da verdictul, in 25 august. Soarta sa va fi decisa de 3 judecatori, iar nu de un juriu, asa cum este traditional in instantele din Coreea de Sud. 

"Nu am cerut niciodata nimanui, inclusiv presedintelui, nimic pentru companie sau pentru castigul personal", a spus Lee in instanta. 

"Avem ocazia sa restabilim suprematia legii", a declarat procurorul special Park Young-soo, potrivit Bloomberg. "Inculpatii au folosit puterea pentru interese personale, intorcand spatele dorintei oamenilor de a arunca o lumina asupra adevarului din spatele scandalului".

Samsung nu a raspuns imediat cererii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate