Cautare


06 Octombrie 2017
Primul hub Atelierul Digital din Moldova isi deschide portile: Sute de antreprenori ieseni vor avea acces la consultanta in online

Zitec, furnizor major de solutii, servicii si produse tehnologice personalizate din Romania, alaturi de Google, a inaugurat primul hub din Moldova, din cadrul programului Atelierul Digital, menit sa ofere consultanta practica in online companiilor mici si mijlocii. Astfel, incepand cu 2 octombrie, antreprenorii si micii intreprinzatori din Iasi se vor putea intalni cu experti in online, in cadrul noului hub, care isi are sediul in cladirea Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor a Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Antreprenorii din Iasi se numara printre primii din tara care au acces la cunostinte, sfaturi practice si consultanta in digital de la experti instruiti de Zitec in hub-ul dezvoltat de Google, in parteneriat cu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la inceputul acestei luni.

De asemenea, activitati similare, menite sa reuneasca expertii in online si reprezentantii IMM-urilor au fost demarate si in Bucuresti, incepand cu 15 iulie, urmate de Brasov si Constanta, de la 2 octombrie. Aceste demersuri fac parte din programul Atelierul Digital, pe care Google il desfasoara in Romania din 2016 si in cadrul caruia Zitec este partener.

„Ne bucuram ca demersul pentru digitalizarea Romaniei prinde contur, inaugurarea hub-ului din Iasi fiind un pas important in acest scop. Astfel, antreprenorii ieseni sunt printre primii care vor beneficia de intalniri fata in fata si consiliere concreta de la experti in online instruiti de Zitec”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Fondator Zitec.

Antreprenorii locali care doresc sa participe la cursurile Atelierului Digital se pot inscrie la adresa http://atelierul-digital.zitec.com/iasi, consultanta practica in online fiind gratuita.

Obiectivul principal al intalnirilor dintre expertii in online si reprezentantii IMM-urilor este reprezentat de cresterea ratei de intelegere si utilizare a Internetului si a solutiilor disponibile online, in conditiile in care Romania se afla pe ultimul loc intre cele 28 de tari UE in ceea ce priveste gradul de digitalizare al populatiei, potrivit clasamentului DESI (Indicele Economiei si Societatii Digitale https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/desi) pe 2017.

Despre Zitec

Lider pe piata IT din Romania, Zitec este specializata in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, precum si servicii de online marketing. Cu o cifra de afaceri de 4 milioane de euro in 2016 si circa 40% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate pentru parteneri din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia sau Olanda, succesul Zitec este confirmat si prin referintele primite din partea unor clienti de top din Romania, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion, Depanero, Vector Watch sau Network One Distribution.

La inceputul acestui an, Zitec a atras o investitie de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. Odata cu aceasta investitie, Zitec are in plan o extindere accelerata pe piata, prin cresterea echipei, deschiderea de birouri in provincie, formarea unui departament specializat in fonduri europene si granturi, precum si activitati sustinute de cresterea portofoliului de clienti in Europa de Vest si SUA.

Zitec este una dintre putinele companii romanesti certificata Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold si Amazon AWS Technology Partner. Compania are, totodata, cel mai mare numar de specialisti certificati Zend (The PHP Company) din Romania.

Zitec a fost inclusa in “TOP 20 angajatori din IT” de catre Revista Biz si a fost premiata la Gala ANIS in 2016 cu premiul “Software Outsourcing Project of the Year” pentru solutia “Depanero Back-Office”. in 2017, serviciile livrate de Zitec clientului Flanco i-au adus acestuia premiul „Clientul anului”.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate