Cautare


09 Octombrie 2017
AOL va renunta la serviciul de mesagerie AIM

Cunoscut acum sub numele de Oath, AOL a declarat ca va inchide serviciul de mesagerie instant la data de 15 decembrie, dupa 20 de ani.

AOL Instant Messenger, o forma populara de comunicare in primele zile ale internetului, va fi inchis in 15 decembrie, a declarat AOL vineri. 

AIM a fost odata una dintre platformele dominante de mesagerie instant pe internet, ajutata de numarul masiv de abonati dialup prin serviciul de internet AOL. Dupa lansarea sa in 1997, a ajuns la apogeu la sfarsitul anilor 90 si inceputul anilor 2000. 

Insa serviciile mai noi oferite de Google si altii au inlocuit AIM si acesta si-a pierdut importanta atunci cand utilizatorii au apelat din ce in ce mai mult la smartphone-uri, ceea ce a dus la cresterea WhatsApp, Line, Facebook Messenger si a unei multitudini de alte servicii. 

Oath, care controleaza acum si Yahoo, a declarat ca inchide AIM pentru a se concentra pe noi produse si ca nu va exista un inlocuitor pentru AIM.

Domeniul e-mail aim.com va continua sa functioneze, a declarat Oath.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate