Cautare


10 Octombrie 2017
UniSystems a castigat patru (4) contracte cadru cu Biroul European de Sprijin pentru Azil (BESA)

Companiei UniSystems i-au fost atribuite si in prezent implementeaza patru (4) contracte cadru de servicii ICT pentru Biroul European de Sprijin pentru Azil (BESA), avand ca si scop “Furnizarea de servicii de dezvoltare, implementare, mentenanta, operare, consiliere si consultanta in IT software (DIMOACS)”.

BESA este o agentie institutionala esentiala in implementarea Sistemului European Comun de Azil (SECA), care urmareste sa promoveze o mai buna integrare si o cooperare mai stransa intre statele membre in ceea ce priveste procesele coerente de azil la nivelul Uniunii Europene, o chestiune care se afla in fruntea agendei europene in contextul crizei migrantilor.

Contractele cadru se vor derula pe o perioada de 5 ani si cuprind LOT1 - “Definire software si planificare dezvoltare”, LOT3 - “Consiliere si consultanta Software”, LOT4 - “Definire si dezvoltare servicii IT”, pentru care UniSystems s-a clasat pe primul loc, si LOT2 - “Mentenanta si operare Software”, pentru care UniSystems s-a clasat pe locul al doilea.

Valoarea totala a contractelor cadru este de 12 milioane de EURO, iar serviciile vor fi prestate in Malta, unde BESA isi are sediul, dar si in alte tari ale Uniunii Europene, inclusiv in Belgia, Italia si Grecia, unde BESA opereaza.

"Avand in vedere ca Europa se straduieste sa faca fata crizei refugiatilor in cadrul propriilor sale granite, BESA va deveni punctul de varf al eforturilor UE pentru instituirea unui sistem integrat de azil al Uniunii Europene", a declarat Yiannis Loumakis, UniSystems Managing Director. "Timpul este cea mai mare provocare, deoarece Uniunea Europeana si BESA trebuie sa avanseze rapid in tehnica ICT pentru a sprijini in mod eficient o astfel de problema umanitara extrem de sensibila. Suntem cu totii constienti de responsabilitatea pe care o purtam si importanta acestor  proiecte pe care le intreprindem si ne angajam sa adaptam necesitatile BESA in mod eficient si la o calitate preferentiala ".

Despre UniSystems:

UniSystems, fondata in 1964 si in prezent membra a Quest Group, este partener strategic de lunga durata cu institutii financiare, organizatii publice, operatori de telecomunicatii si intreprinderi din regiunea CEE, oferind solutii integrate si servicii cu valoare adaugata. Cu peste 500 de angajati inalt specializati si filiale in Belgia, Romania si Luxemburg, UniSystems se mandreste cu fiabilitatea exceptionala si succesele inregistrate, iar in acelasi timp isi continua investitiile substantiale in perspectiva sa internationala. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.unisystems.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate