Cautare


13 Octombrie 2017
XAPT: creste numarul companiilor ce aleg solutiile in cloud

XAPT Solutions, partener principal Microsoft in furnizarea de servicii de consultanta, implementare si dezvoltare a solutiilor Microsoft Dynamics ERP, anunta adaugarea in portofoliul de clienti a unui numar de 18 clienti, de la inceputul anului pana in prezent.

Companiile ce au ales sa implementeze in 2017 solutiile Microsoft fac parte, in marea lor majoritate, din grupuri internationale.

 „Cea mai mare pondere o au companiile ce activeaza pe piata serviciilor profesionale. Sunt companii cu experienta internationala, care au decis sa colaboreze cu XAPT pentru a putea beneficia de avantajele unei solutii de business si in Romania. Acestea sunt urmate de firmele producatoare, ce au ales o solutie dedicata, Microsoft Dynamics AX, pentru afacerile lor. La mare distanta fata de aceste doua domenii se afla companiile ce isi desfasoara activitatea in distributie si retail.

Cea mai mare provocare pentru domeniul solutiilor ERP este, incepand de anul trecut, educarea pietei in sensul constientizarii avantajelor oferite de noile tendinte – cloud si mobility. Astfel, ne bucuram sa anuntam o pondere de peste 10% in total clienti noi care au optat deja pentru noile solutii in cloud si beneficiile acestora. Atat suita Dynamics 365 (Enterprise and Business Editions),  cat si propria noastra solutie, SmartBiz365, raspund nevoii de mobilitate si flexibilitate a mediului de business”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

Despre XAPT Solutions
XAPT este clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP in regiunea Europei Centrale si de Est si unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, avand birouri in Australia, Canada, Ungaria, Romania, Shanghai, Statele Unite ale Americii si are parteneriate

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate