Cautare


02 Noiembrie 2017
Allied Telesis a fost multiplu premiata cu ocazia MEC Congress din Germania

Allied Telesis, furnizor de top de produse hardware si software care permit clientilor sa construiasca solutii securizate, bogate in caracteristici si scalabile de schimb de date, s-a bucurat de un succes considerabil la recentul eveniment Multi-Access Edge Computing (MEC) Congress Edge Awards din Berlin acumuland doua premii de primul loc pentru platforma Envigilant, care integreaza tehnologie MEC cu aplicatii specializate de siguranta si securitate.

Tinuta la data de 26 septembrie, editia din 2017 a Congresului MEC s-a axat pe modul in care operatorii actuali de retea folosesc edge computing pentru a furniza aplicatii si servicii IoT catre clientii lor, pentru a stimula automatizarea si pentru a reduce costurile operationale.

Allied Telesis a castigat premiul Best Edge Computing Technology pentru solutia Envigilant Edge Computing Platform (ECP). O astfel de solutie este un portal IoT care furnizeaza capabilitati de talia edge computing prin stransa integrare intre hardware, software, servicii si suport pentru clienti din domeniile productie, securitate, smart city si transporturi. Solutiile ECP sunt capabile sa reziste in medii dure, la vibratii si la temperaturi ridicate, precum si sa furnizeze acces imediat la informatii in timp real pentru procesarea operatiunilor de la granita retelei.

De asemenea, Allied Telesis a castigat primul loc la categoria Most Successful MEC Partnership pentru munca depusa pentru autoritatea de transport Santa Clara Valley Transport Authority (VTA) si stadionul Levi’s anterior evenimentului Super Bowl 2015 din San Jose, California, Statele Unite. Astfel de platforme miniaturizate au fost instalate in mai multe locuri pentru a oferi informatii despre situatii curente in tinutul Santa Clara si o imagine operationala de interventie pentru VTA, echipele de securitate ale stadionului Levi si agentiile de siguranta publica. Parteneriatul dintre Allied Telesis si VTA continua si azi, iar prin intermediul lui se furnizeaza informatii despre transport si pasageri in intreaga retea VTA.

,,Suntem incantati de faptul ca munca noastra la platforma Envigilant ECP a fost recunoscuta de comitetul de premiere MEC Congress. Aceasta recunoastere valideaza abordarea noastra integrata fata de edge computing si vizualizare,” a spus Jakub Duch, Vice President for International Sales la Allied Telesis. “Pe masura ce tot mai multe organizatii exploreaza potentialul IoT ca motor de automatizare procese si productivitate, cererea pentru solutii puternice edge computing va creste. Credem ca ne aflam intr-o pozitie buna cu Envigilant si juratii MEC par sa fie de acord cu noi.”

Este pentru a doua oara in acest an cand Allied Telesis a primit premii multiple pentru solutiile sale avansate de schimb de date. in cadrul conferintei NFV Europe din iunie 2017, Allied Telesis a adunat doua premii de locul intai si un alt premiu pentru solutia sa de management al retelei si securitate Secure Enterprise SDN™ (SES).

Despre Allied Telesis, Inc.

De aproape 30 de ani, Allied Telesis furnizeaza solutii fiabile si inteligente de conectivitate pentru orice tip de client, de la organizatii de tip enterprise la proiecte complexe, de infrastructuri critice, de pe intreaga suprafata a globului.

intr-o lume care se deplaseaza catre orase inteligente si Internet of Things, retelele trebuie sa evolueze rapid ca sa satisfaca noi provocari. Tehnologiile inteligente de la Allied Telesis, precum Autonomous Management Framework™ (AMF) si Enterprise SDN au grija ca evolutia retelelor sa tina pasul cu astfel de provocari si sa furnizeze solutii eficiente si securizate pentru oameni, organizatii si “lucruri” – atat acum cat si pe viitor.

Allied Telesis este o firma recunoscuta universal pentru inovatie in modul in care serviciile si aplicatiile sunt furnizate si gestionate, ceea ce duce la cresterea valorii adaugate si scaderea costurilor de operare. Vizitati-ne online la alliedtelesis.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate