Cautare


Aplicatia mobila Amazon primeste o noua functie de cumparaturi AR
02 Noiembrie 2017 Business

Aplicatia mobila Amazon primeste o noua functie de cumparaturi AR

Retailerul online a dezvaluit miercuri "vizualizarea AR" pe aplicatia sa de cumparaturi Amazon.

Noua functie, disponibila deocamdata doar pentru clientii care folosesc iOS 11 instalat pe iPhone 6S sau pe modele ulterioare, permite cumparatorilor sa verifice cum ar putea arata produsele noi in casele lor, inainte de a le cumpara. 

Oamenii pot selecta din mii de articole - inclusiv mobilier, vase, prajitoare de paine si dispozitive Amazon Echo - si pot suprapune imaginile 3D ale acestor obiecte in casa, folosind camera telefonului pentru a obtine un simt mai bun al dimensiunii si aspectului. 

Amazon se alatura astfel celor cativa comercianti care deja au adaugat functii AR aplicatiilor lor de cumparaturi prin intermediul ARKit al iOS 11, intre care sa numara vanzatorii de mobila Ikea si Wayfair. 

Noul software Google ARCore ar trebui, de asemenea, sa ajute la aducerea mai multor jocuri AR si concepte de cumparaturi in viitor. Folosind aceste functii, cumparatorii s-ar putea simti mai confortabil sa cumpere articole mari online, cum ar fi canapele, si ar fi mai putin probabil sa le returneze, ceea ce ar fi un beneficiu pentru companiile de comert electronic. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate