Cautare


06 Noiembrie 2017
BenQ domina, cantitativ si valoric, piata de video-proiectoare din Romania

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, ramane lider de piata in Romania si in cel de al treilea trimestru din 2017, cu o cota de piata de 46% ca numar de unitati vandute si 33% valoric, potrivit datelor furnizate de compania Future Source Consulting. O analiza detaliata a acestor rezultate evidentiaza o crestere a vanzarilor BenQ cu 7.5% fata de aceeasi perioada a anului trecut si 41% fata de trimestrul al doilea al acestui an. Mai mult, din punct de vedere cantitativ, BenQ a vandut in Romania cat urmatorii cinci competitori la un loc.

“Ca si vanzari, trimestrul 3 din 2017 a fost unul foarte bun pentru noi, de aceea in contextul Black Friday si al sfarsitului de an credem ca urmatorul trimestru va fi unul la fel de bun. in urma cu mai putin de o luna, am lansat peste 17 noi modele de videoproiectoare cu performate deosebite si preturi accesibile; videoproiectoare care se adreseaza tuturor segmentelor de utilizatori, de la educatie, business sau professional, pana la home cinema. Noile modele cu tehnologii inovatoare 4K UHD, Laser, HLD, precum si o serie de preturi atractive pentru modelele clasice vor convinge pe multi dintre pasionatii de cinema, sport si gaming sa cumpere produsele noastre in perioada urmatoare.”,  a declarat Dragos Salamac, Country Head BenQ pentru Romania.

Cea mai buna evolutie a vanzarilor BenQ in aceasta perioada s-a inregistrat pe segmentul de videoproiectoare Corporate, unde compania a obtinut 53% din piata locala, acesta fiind urmat de segmentul Institutional, cu o pondere de 41% si segmentul Home Display cu o cota de 30%, pe toate aceste segmente de piata BenQ fiind numarul 1.

Din perspectiva dotarilor cautate de clienti, in ceea ce priveste rezolutia nativa de afisare, BenQ este nr. 1 in topul preferintelor, pe segmentul FullHD obtinand 57% cota de piata, 56% pentru WXGA si 49% pentru segmentul SVGA. 
 
Comparativ cu trimestrul precedent, in Q3 2017 piata de videoproiectoare din Romania a crescut cu +35% dpdv cantitativ si cu +36% dpdv valoric. 
Segmentele de produse importante, cu crestere in T3 2017 vs T3 2016, au fost video-proiectoarele FullHD     cu o crestere de 50% , cel al proiectoarelor 4K cu peste 130% si cel SVGA cu +17%. 

Despre Corporatia BenQ

Avand la baza viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, Corporatia BenQ este un furnizor global de solutii si tehnologii care au ca scop imbunatatirea tuturor aspectelor vietii umane. Pentru a realiza aceasta viziune, compania se axeaza pe aspectele care conteaza cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viata, de afaceri, sanatate si educatie - cu speranta de a da persoanelor mijloacele necesare pentru un trai mai bun, cresterea eficientei, un sistem medical imbunatatit si eficienta in educatie. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse si tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, camere foto digitale si camere video, dispozitive mobile de calcul, precum si solutii de iluminat. Because it matters.     

Despre Grupul BenQ
Grupul BenQ, cu afaceri de peste 20 de miliarde de dolari pe an, este format din peste 15 companii independente care opereaza in mai mult de 30 de tari in industrii variate si este deservit de 100.000 de angajati. Fiecare companie a grupului este un lider recunoscut in propriul domeniu, contribuind la resursele vaste ale Grupului BenQ, de la segmentul de cercetare si dezvoltare, la resurse strategice puternice. Prin valorificarea specializarii pe verticala a fiecarei companii, Grupul BenQ controleaza un lant de productie ce ii ofera o capacitate de neegalat in livrarea componentelor critice si solutiilor de prima clasa in industriile: TFT - LCD, energie verde, produse chimice complexe si compozite cu matrice polimerica, iluminat, proiectare, componente de precizie, integrare de sisteme, servicii. Grupul sustine afacerile profitabile si durabile, care impartasesc viziunea sa de lunga durata de a aduce calitate si bucurie in viata fiecarui client. Companiile din BenQ Group sunt : BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (producator mondial de top de panouri TFT - LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Corp ESCO, BenQ Materials Corp, BenQ Guru Corp, BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp, BriView Co. Ltd., Daxin Materials Corp, Dazzo Technology Corp, Forhouse Corp., Lextar Electronics Corp. si Raydium Semiconductor Corp. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate