Cautare


Actiunile Apple ajung la nivel record odata cu lansarea iPhone X
06 Noiembrie 2017 Business

Actiunile Apple ajung la nivel record odata cu lansarea iPhone X

Actiunile Apple s-au ridicat la un nivel record odata cu ajungerea iPhone X pe pietele din intreaga lume.

Lansarea a coincis cu rezultate puternice pentru Apple, vanzarile crescut cu 12% la 52,6 miliarde dolari pentru cele trei luni incheiate in septembrie. 
Telefonul aniversar iPhone X, care se vinde la pretul de 999 lire sterline, este cel mai scump dispozitiv Apple de pana acum. 
Analistii au sustinut ca Apple este aproape de a deveni prima companie de trilioane de dolari, actiunile sale crescand cu 2%.

Firma cu sediul in California, care vinde si computere, iPad-uri si genereaza venituri si aplicatii, este acum evaluata la aproape 900 miliarde de dolari.

Cu telefoanele iPhone 8 si X aflate acum in vanzare, Tim Cook, CEO Apple, a prezis ca ultimul trimestru al acestui an va fi "cel mai bun trimestru vreodata". 

Cumparatorii s-au asezat in asteptare in fata magazinelor Apple in zeci de tari, iPhone X fiind lansat vineri. 
iPhone X renunta la butonul "home" si poate fi deblocat prin tehnologia de scanare faciala, avand o serie de alte noi functii. 

Apple a vandut peste 46,6 milioane de telefoane in perioada iulie-septembrie, cu 3% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta a generat 28,8 miliarde dolari, respectiv mai mult de jumatate din veniturile sale. 
Alte produse, inclusiv Mac, iPad si Apple Watch, s-au descurcat, de asemenea, bine, cu o crestere de doua cifre. 
Firma a primit un alt impuls de crestere de la divizia sa de servicii, care include App Store, Apple Pay si serviciul de abonamente de muzica. Unitatea a produs 8,5 miliarde dolari in trimestru, in crestere cu 34% fata de anul trecut, in parte datorita unei ajustari unice. 

Desi costurile sale au crescut, Apple a declarat ca profiturile au fost de 10,7 miliarde dolari, in crestere cu 18%. 
Compania a declarat ca se asteapta sa inregistreze venituri intre 84 miliarde dolari si 87 miliarde dolari in umatorul trimestru - un record pentru companie. 

Cook a declarat ca iPhone X a pozitionat Apple inaintea curbei atunci cand vine vorba de o tehnologia de realitate augmentata sau AR.
Acesta a sustinut ca tehnologiile vor "schimba totul". Spre exemplu, cumparatorii vor putea vedea cum arata mobila in camerele lor inainte de a face o achizitie. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate