Cautare


10 Noiembrie 2017
Conferinta de Cloud | Bucuresti, 23 noiembrie 2017

Prima conferinta dedicata exclusiv tehnologiei Microsoft cloud , ce propune solutii concrete si demo-uri in platforma Azure, abordarea corecta GDPR , dar si scenarii de utilizare Microsoft 365 .

Piata din Romania avea nevoie de o conferinta de cloud computing unde sa se dezbata miturile legate de migrarea in cloud, unde atat managerii cat si oamenii tehnici pot invata din bunele practice dar si din provocarile intalnite in proiectele de migrare in cloud.

Pe 23 noiembrie 2017, va invitam la prima conferinta dedicata exclusiv tehnologiei Microsoft Azure . Organizatorii Conferintei de Cloud au pregatit 2 track-uri:

• Track-ul Business, pentru manageri si persoanele de decizie din cadrul tuturor companiilor interesate sa afle cum Cloud-ul Microsoft poate sa ii ajute prin reducerea costurilor, cresterea productivitatii, agilitatii si scalabilitatii organizatiilor pe care le conduc;

• Track-ul Tehnic, pentru profesionistii IT interesati sa invete despre Microsoft Azure si sa interactioneze cu experti din domeniu.

Agenda finala este disponibila pe site-ul conferintei. 

Speakerii conferintei sunt toti super-specialisti in domeniile lor de activitate:

• 16 experti recunoscuti pe plan national si international

• 4 speakeri cu titlul Most Valuable Professional pe Microsoft Azure si Cloud and Datacenter Management. Titlul de MVP reprezinta un premiu international acordat persoanelor care au o experienta tehnica exceptionala si pentru implicarea lor in cadrul comunitatilor IT.

• 1 speaker avocat cu specializare in IT si protectia datelor

dintre care mentionam Mihai Tataran, Alex Mang, Brian Kainec, Tudor Damian, Cristiana Fernbach si Chaim Shachar. Va invitam sa vizualizati intreaga lista de speakeri. 

inregistrati-va la prima conferinta de Cloud din Romania! Participarea este gratuita.

Partneri: Honda Nord, Mobzine, Revista Biz, ANIS, ARIES Transilvania, cloudmania, CityHub.

Sponsori: ALEF Distribution RO, Microsoft Romania, COMPAREX Romania, Veeam Software, Yalos Solutions, PwC Romania si AudioCodes, Avaelgo .

Organizator: Avaelgo

Despre Avaelgo
Avaelgo este un furnizor complet de solutii si servicii gestionate de Microsoft, axat pe furnizarea de experiente extraordinare pentru clienti prin livrarea de solutii de afaceri transformative.
Avaelgo organizeaza alaturi de Microsoft si alti parteneri importanti, prima conferinta de cloud creata vreodata in Romania, exclusiv pentru si despre solutiile cloud din mediul de business.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate