Cautare


04 Decembrie 2017
Amazon Alexa se indreapta spre locul de munca

Asistentul vocal Alexa a fost un succes remarcabil al Amazon in ultimul an. Amazon vizeaza acum o noua piata, cu Alexa for Business.

Lucratorii de la birou vor putea sa foloseasca smart speaker-ele Echo pentru a stabi intalniri cu colegii, camere de conferinta si alte sarcini de baza. 

Intrebarea critica este insa nu daca tehnologia functioneaza, ci daca oamenii vor avea incredere in ea intr-un cadru business.

"Fara indoiala, confidentialitatea si securitatea reprezinta principala problema", a declarat Geoff Blaber, analist in cadrul CCS Insight.
"Probabil acestea sunt mult mai importante decat securitatea". 

Companiile vor fi fara indoiala precaute atunci cand vine vorba de instalarea Alexa in salile de conferinta si in birourile unde se discuta informatii sensibile. 
Echo asculta mereu si, desi Amazon sustine ca nu colecteaza informatiile pana cand nu este activat cu cuvantul "Alexa", exista momente in care acest lucru se intampla accidental. 

Mai mult, firma stocheaza inregistrarile pentru a-si face serviciul cloud-based "mai inteligent" si a sugerat ca in viitor ar putea impartasi transcrierile cu dezvoltatori terti care doresc sa faca aplicatii - cunoscute ca "abilitati" - pentru platforma. 

Astfel, pentru a evita problemele, Blaber a declarat ca ar avea sens ca Alexa sa inceapa cu sarcini de birou mai lejere, cum ar fi comandarea de hartie pentru imprimante, inainte de a se lansa in ceva prea aventuros.

In cadru AWS Re: invent, conferinta anuala cloud computing a Amazon, compania a declarat ca lucreaza cu companii importante de software pentru intreprinderi, inclusiv Concur si Salesforce.
A adaugat ca parteneriatele sale cu producatori de masini, fabricanti de frigidere si alte produse inseamna ca Alexa ar putea servi in cele din urma utilizatorilor de-a lungul zilei. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate