Cautare


12 Decembrie 2017
Compania Xerox este premiata pentru doua proiecte de securitate cibernetica

Grupul Xerox Global Security Services a fost una dintre organizatiile alese de catre CSO50 pentru a fi premiate in cadrul celei de-a sasea editii a evenimentului. Distinctia oferita companiei Xerox vizeaza eforturile depuse de aceasta pentru a face securitatea informatiilor o parte integranta a comunicarii cu angajatii, partenerii si publicurile tinta.

“Viitorul securitatii cibernetice este extrem de dinamic, iar noi trebuie sa fim in permanenta atenti la schimbarile care au loc in peisajul amenintarilor de securitate si sa ne adaptam la noile realitati. La Xerox, numim asta Cognitive Security Approach (Abordarea cognitiva a securitatii)”, spune Alissa Johnson, Chief Information Security Officer, Xerox. “Adaptabilitatea si agilitatea necesare in compania noastra pentru a combate in timp real amenintarile cibernetice vor fi vitale pentru a ne contura rolul viitor in cadrul Internet of things.” 

Doua proiecte derulate de Xerox, “Changing Team Culture using QwikSolver®” si “Xerox Enterprise Cyber Threat Management Portal,” au fost recunoscute drept initiative de securitate care implica atat o valoare considerabila pentru business, cat si leadership.

Changing Team Culture using QwikSolver (Schimbarea culturii la nivel de echipa folosind QwikSolver)
Xerox a dezvoltat un nou proces intern numit QwikSolver pentru a adresa deciziile care trebuie luate rapid, fara a compromite siguranta informatiilor pe care o oferim clientilor. Pe masura ce angajatii din domeniul securitatii erau instruiti sa foloseasca procesul QwikSolver, in companie s-au observat schimbari pozitive la nivelul culturii organizationale, pastrand acelasi nivel ridicat al sigurantei informatiilor. 

Xerox Enterprise Cyber Threat Management Portal (Portalul Xerox Enterprise pentru gestionarea amenintarilor cibernetice)
In contextul atacurilor cibernetice emergente, partenerii, angajatii si actionarii se asteapta de la companii sa fie in permanenta informate cu privire la aceste amenintari si sa aiba cunostintele si resursele necesare pentru a le combate. Xerox Cyber Threat Management Portal indeplineste aceste conditii, oferind echipei Xerox de Cyber Threat Intelligence (CTI) modalitati de a distribui aceste informatii publicurilor interesate. Resursele de pregatire in eventualitatea unui atac cibernetic si functiile de training sunt disponibile pentru oricine isi doreste sa invete despre procedurile de raspuns la amenintarile cibernetice, precum si despre termenii si conceptele din domeniul securitatii. De asemenea, portalul ofera monitorizare permanenta, masuratori si raportari ale raspunsurilor la nivelul companiei privind amenintarile direct relevante pentru business.  

Nivelul de transparenta dovedit de Xerox, cunostintele si modul cum abordeaza securitatea cibernetica le demonstreaza clientilor, partenerilor, angajatilor si actionarilor ca acest subiect este o preocupare importanta pentru companie si ca grija pentru siguranta sta la baza tuturor activitatilor sale. 

Alissa Johnson, Chief Information Security Officer, si grupul Xerox Global Security Services vor accepta aceste premii in cadrul conferintei si evenimentului CSO 50 in februarie 2018. Pentru a afla mai multe despre abordarile Xerox privind siguranta produselor si securitatea cibernetica, accesati: https://security.business.xerox.com/en-us/. 

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.                

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate