Cautare


31 Ianuarie 2018
CP Allied Telesis si Palo Alto Networks colaboreaza pentru prevenirea atacurilor cibernetice

Firewall-urile de noua generatie de la Palo Alto Networks, sistemul inteligent pentru amenintarile cloud si protectia avansata endpoint asigura o solutie SES de succes in cadrul unei colaborari cu Allied Telesis.

Allied Telesis a integrat platforma de securitate de noua generatie de la Palo Alto Networks, care include Firewall-urile de tip Next-Generation Palo Alto Networks, Cloud Intelligence Cloud si Advanced Endpoint Protection pentru a ajuta organizatiile sa previna incalcarile de drepturi cibernetice.

Cu aceasta platforma, utilizatorii vor beneficia de vizibilitate si control al aplicatiilor si continutului, precum si de protectie impotriva atacurilor cibernetice, chiar daca sunt cunoscute sau necunoscute.

Sistemul inteligent pentru amenintarile cloud furnizeaza capabilitati centrale de monitorizare si automatizeaza furnizarea de masuri preventive impotriva atacurilor cibernetice. Astfel, la primirea alertelor anormale sau a amenintarilor de la functiile implementate de Palo Alto, SES va preveni deteriorarea cauzata de raspandirea acestora, prin carantina si blocarea dinamica a traficului de la eventualele terminale infectate cu malware la dispozitivele conectate in retea si la punctele terminale.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate