Cautare


08 Februarie 2018
Amadeus se situeaza pe locul 16 in topul celor mai sustenabile companii din lume

Amadeus s-a clasat pe locul 16 in topul “2018 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World” realizat de Corporate Knights. Doar cele mai bune 2% dintre companiile din lume sunt rasplatite pentru performanta lor durabila in clasamentul Global 100.

“Aceasta este o realizare fantastica pentru noi si ne incurajeaza sa continuam sa lucram in aceeasi directie. Acesta este cel de-al doilea an consecutiv in care am primit acest premiu, urcand de la locul 87 in 2017 la pozitia 16 in acest an. in plus, fata de aceasta recunoastere, Amadeus a fost inclus pe Dow Jones Sustainability Index timp de sase ani consecutivi.” a declarat Tomas López Fernebrand, Senior Vice President, General Counsel and Corporate Secretary, Amadeus IT Group

Pentru a determina clasamentul, au fost analizate 5.994 de companii cu venituri mai mari de 1 miliard de dolari, in baza a 17 indicatori cheie de performanta cantitativi referitori la aspectele de guvernanta, mediu si social.

Aceasta realizare de prestigiu este legata de scopul Amadeus de a modela viitorul calatoriilor. Amadeus se angajeaza sa foloseasca tehnologia, expertiza si reteaua sa globala pentru a garanta sustenabilitatea pe termen lung a industriei calatoriilor.

“Una dintre convingerile noastre principale este ca adevarata sustenabilitate pe termen lung a industriei calatoriilor necesita verificari continue a compatibilitatii operatiunilor si eforturilor noastre comerciale si a faptului ca promoveaza un viitor mai durabil. Acest exercitiu nu vine la inceput in mod natural si trebuie sa inglobam in mod constant acest obicei in toate activitatile noastre. in plus, consideram ca toate partile interesate din industria calatoriilor trebuie sa se implice activ in intelegerea si cultivarea acestor zone pentru a raspunde cerintelor actuale, fara a compromite nevoile de maine.” a declarat Tomas López Fernebrand.

“Sunt foarte mandru de marele progres si de determinarea pe care fiecare membru al echipei Amadeus le-a demonstrat pentru a obtine aceste rezultate. Puteti afla mai multe despre initiativele noastre de sustenabilitate in Amadeus Global Report 2016, care a fost principala sursa utilizata de catre Corporate Knights pentru a evalua profilul nostru. ” a concluzionat Tomas López Fernebrand.

Despre Amadeus

Amadeus este lider in furnizarea de solutii de tehnologie si de distributie pentru industria de turism. Grupurile de clienti includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vanzatori din turism (agentii de turism si site-uri specializate) si clienti finali (corporatii si companii de management al turismului).
Grupul Amadeus are in jur de 15.000 de angajati la nivel global, in sediile centrale din Madrid (sediul central corporativ), Nisa (dezvoltare) si Erding (operatiuni), precum si in cele 70 de reprezentante Amadeus la nivel global.
Amadeus este listata la Bursa de Valori Spaniola, sub simbolul "AMS.MC" si este o componenta a indicelui IBEX 35.
Pentru a afla mai multe despre Amadeus, va rugam sa vizitati www.amadeus.com  si www.amadeus.com/blog  pentru mai multe detalii despre industria de turism.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate