Cautare


08 Februarie 2018
Panasonic aduce solutii inovative la Jocurile Olimpice si Paralimpice de Iarna PyeongChang 2018

Compania marcheaza cea de-a 30-a aniversare in calitate de Top Sponsor al Jocurilor Olimpice

Panasonic Corporation, in calitate de Top Sponsor al Jocurilor Olimpice si Partener International Oficial al Jocurilor Paralimpice, sustine cea de-a XXIII-a editia e Jocurilor Olimpice de Iarna si cea de-a XII-a editie a Jocurilor Paralimpice de Iarna, care se vor desfasura in PyeongChang, Korea. Cu aceasta ocazie, compania anunta lansarea unei serii de activitati de marketing foarte atractive pentru public. Prin intermediul acestor actiuni, Panasonic isi propune sa redea entuziasmul si splendoarea sportului si sa sprijine dezvoltarea Jocurilor Olimpice si Paralimpice.  

Este o mare onoare pentru Panasonic ca participe, de 30 de ani, la unul dintre cele mai mare evenimente sportive. Prin inovatiile pe care le introduce, compania ofera fanilor din toata lumea ocazia de a impartasi pasiunea lor pentru Jocurile Olimpice.

Panasonic va furniza 5 proiectoare PT-RQ32K cu tehnologie ultra-high-brightness compatibile 4K, care vor fi instalate in sala cinema-ului 8K de la International Broadcasting Center din PyeongChang de catre Olympic Broadcasting Services (OBS) si Japan Broadcasting Corporation (NHK), pentru promovarea imaginii 8K. Prin initiativa de prezentare a calitatii imaginii 8K si HDR, care reprezinta urmatoarea generatie a calitatii imaginii de inalta precizie, pentru prima data la Jocurile Olimpice, Panasonic va contribui, utilizand imagini extrem de realiste, la propunerea unui nou stil de vizionare a intrecerilor viitoarelor competitii cum ar fi Jocurile Olimpice Tokyo 2020. 
 
Aderand la idealurile Miscarilor Olimpice si Paralimpice, Panasonic Center Tokyo va implementa diverse initiative de promovare. Zona destinata expozitiilor de la primul etaj al cladirii va gazdui o serie de exponate interactive regasite sub trei tematici: sport, cultura si educatie. De asemenea, Panasonic va implementa o gama larga de activitati in spatiul de evenimente NEXT Communications, la care un mare numar de persoane, inclusiv copii si tineri, pot lua parte. Panasonic isi propune sa sustina dezvoltarea Jocurilor chiar din Ariake, una dintre principalele locatii ale Jocurilor Olimpice si Paralimpice Tokyo 2020.

Pe langa activitatile enumerate mai sus, Panasonic Center din Tokyo va gazdui o expozitie speciala in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna PyeongChang din 2018, in colaborare cu Comitetul Olimpic International. Un nou spatiu expozitional pentru prezentarea de imagini de la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyenongChang 2018 va fi amenajat la primul etaj, permitand vizitatorilor sa experimenteze entuziasmul competitiilor prin intermediul continutului video si a altor mijloace media.  

Timp de peste trei zile, intre 22 si 24 Februarie, Panasonic va organiza o serie de evenimente in colaborare cu Tokyo 2020 Live Site in 2018*, care vor fi co-sutinute de catre Guvernul Metropolitan al orasului Tokyo si Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo. Evenimentele vor avea loc in Symbol Promenade Park din Ariake, pentru a amplifica entuziasmul din jurul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de Iarna PyeongChang 2018 si a contribui la sustinerea miscarii olimpice.

Activitatile de sponsorizare precedente ale Panasonic au fost postate pe pagina de Facebook a companiei si pe site-ul oficial https://www.panasonic.com/global/olympic.html dedicat Jocurilor Olimpice si Paralimpice. in timpul Jocurilor, Panasonic va utiliza aceste mijloace de comunicare pentru a posta actualizari privind activitatile sale de la fata locului, pentru a impartasi cu intreaga lume pasiunea si entuziasmul Jocurilor Olimpice si Paralimpice de Iarna PyeongChang 2018. 

Panasonic saluta si participarea reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang. tara noastra va fi prezenta la probele de biatlon, sanie, bob, patinaj viteza, schi fond, schi sarituri, schi alpin, skeleton.  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Tokyo 2020 Live Sites in 2018 este denumirea generica data mai multor evenimente care vor avea loc in timpul Jocurilor Olimpice de Iarna din 2018 atat pentru a transmite informatii legate de competitia de la PyeongChang, cat si pentru a pregati si informa cetatenii in legatura cu faptul ca Tokyo va gazdui cea de-a XXXII-a editie a Jocurilor Olimpice. Tokyo 2020 Live Sites in 2018 este un proiect oficial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice. 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate