Cautare


Facebook isi extinde instrumentul de cautare a locurilor de munca in inca 40 de tari
01 Martie 2018 Business

Facebook isi extinde instrumentul de cautare a locurilor de munca in inca 40 de tari

Efortul vine pe fondul dorintei companiei de a incerca sa demonstreze ca Facebook este buna pentru oameni si bunastarea acestora.

Facebook vrea sa va ajute sa gasiti un loc de munca. Nu numari prin retele, ci si prin gasirea de cereri si oferte pe site-ul sau.

Reteaua sociala a lansat hub-ul de cautare a locurilor de munca in SUA si Canada in februarie 2017. Miercuri, Facebook a declarat ca isi extinde produsul in 40 de noi tari, intre care sa numara UK, Franta, Germania si Spania.

Instrumentul va permite sa sortati ofertele fie dupa locatie, fie dupa industrie sau tipul de activitate - full time, part time, internship sau altele. Puteti de asemenea sa configurati alerte de job, sa gestionati cererile si sa configurati interviuri. Cand sunteti pregatit sa aplicati, o puteti face prin intermediul Facebook. Software-ul incorporeaza automat in cereri o serie de informatii din contul dvs. Facebook. 

In ceea ce priveste instrumentul de cautare a locurilor de munca, compania a pus accentul pe impactul local. "Produsul pentru locuri de munca este despre conectarea intreprinderilor locale cu oamenii din comunitatile lor", a declarar Gaurav Dosi, manager de produs Facebook. 

Google a incercat, la randul sau, sa ajute oamenii sa isi gaseasca locuri de munca. In luna mai a anului trecut, Google a prezentat propriul instrument de cautare a locurilor de munca. In octombrie, Google a anuntat investirea a 1 miliard de dolari in noi initiative care vizeaza formarea si educarea lucratorilor, pentru a-i ajuta sa isi gaseasca locuri de munca si sa isi dezvolte afacerile. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate