Cautare


07 Martie 2018
Xerox se numara printre liderii raportului Top 100 Global Technology din 2018

Pentru a sasea oara, compania Xerox (NYSE: XRX) a fost inclusa in Top 100 Global Tech Leaders (cunoscut anterior drept “Top 100 Global Innovators”) de catre Thomson Reuters. Xerox a primit un punctaj mare pentru leadership-ul demonstrat in generarea de brevete, responsabilitatea sociala corporativa si impactul redus asupra mediului.

“Companiile din top 100 contribuie la rezolvarea problemelor globale, intr-un fel sau altul, folosind noile tehnologii,” spune Alex Paladino, global managing director la Thomson Reuters Technology Practice Group. “Nu numai ca au idei, dar detin si mijloacele necesare pentru a le duce la indeplinire.”

Thomson Reuters a selectat acest top 100 analizand 5.000 de companii din domeniul tehnologiei din intreaga lume. Pentru studiu s-a folosit un nou algoritm care analizeaza performanta financiara, managementul si increderea investitorilor, gestionarea riscurilor si capacitatea de adaptare la schimbare, conformitatea cu prevederile legale, inovatia, oamenii si responsabilitatea sociala, impactul asupra mediului si reputatia.

“Xerox are o lunga si faimoasa istorie a inovatiei, realizata intr-o maniera responsabila fata de mediu si de comunitati,” spune Steve Hoover, chief technology officer la Xerox. “Astazi, suntem foarte aproape de implementarea unor schimbari radicale, iar folosirea tehnologiei la intersectia dintre lumea fizica si lumea digitala poate imbunatati extrem de mult modul in care ne desfasuram activitatea.” 

La Palo Alto Research Center (PARC), Xerox Research Centre of Canada si Wilson Center for Research and Technology, operatiunile de cercetare si dezvoltare continua sa defineasca si sa optimizeze urmatoarea generatie de tehnologii pentru locul de munca digital, automatizarea fluxurilor de lucru si noile tehnici de imprimare. In 2017, Xerox a lansat platforma ConnectKey – care transforma imprimantele si echipamentele multifunctionale in asistenti inteligenti si conectati pentru locul de munca. Compania a incheiat parteneriate cu o retea de dezvoltatori pentru a crea aplicatii pentru echipamentele Xerox care sa eficientizeze si automatizeze sarcinile zilnice din birouri.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate