Cautare


07 Martie 2018
Amazon ar putea face echipa cu bancile pentru a oferi verificarea conturilor

Gigantul e-commerce se afla in discutii cu bancile pentru a crea un nou produs de verificare, potrivit unui raport.

Amazon colaboreaza deja cu bancile pentru a oferi diferite carduri de credit. Acum, ar putea sa se dedice si crearii de conturi de verificare. 

Compania este in discutii cu banci, intre care J.P. Morgan si Capital One, pentru a dezvolta un nou produs de verificare destinat clientilor mai tineri si persoanelor fara conturi bancare, potrivit unui articol publicat luni in The Wall Street Journal. 

Amazon a refuzat sa comenteze articolul. 

Desi compania e-commerce a patruns intr-o varietate de noi industrii, inclusiv de divertisment si de transport maritim, este putin probabil sa faca acelasi lucru in domeniul bancar, indica articolul. In schimb, este posibil sa incheie un parteneriat cu bancile pentru noul produs, asa cum a facut-o in cazul cardurilor de credit. 

Discutiile sunt inca in stadiu incipient, asa incat nu se cunoaste inca exact daca un cont de verificare sub marca Amazon va fi lansat vreodata, arata articolul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate