Cautare


09 Martie 2018
Training 2N la ELKO Demo & Training Center

Intelegerea si instalarea corespunzatoare a produselor este cea mai importanta parte a construirii unei solutii care sa raspunda nevoilor clientului. In acest context, ELKO Romania a organizat astazi, 8 martie 2018, seminarul dedicat prezentarii produselor 2N, desfasurat in propriul Demo & Training Center.

In cadrul seminarului au fost prezentate produsele si solutiile de telecomunicatii din portofoliul 2N, intrate recent in portofoliul ELKO, precum si scenariile de utilizare si proiectele de succes ale acestora.

Compania 2N este un important dezvoltator de solutii de telecomunicatii. Gama de produse include interfoane IP, solutii IP de control access, dispozitive audio IP, sisteme dedicate ascensoarelor si solutii M2M.

La seminar au participat reprezentanti ai companiilor care au ca obiect de activitate instalarea, configurarea, administrarea si mentenanta solutiilor de securitate, supraveghere si control acces, acestia aratandu-se interesati atat de instalarea practica a solutiilor 2N, cat si de ansamblul de integrare a solutiilor ELKO.

Solutiile 2N sunt versatile si pot fi folosite in numeroase scenarii; in cadrul seminarului au fost prezentate studii de caz de la implementarile actuale realizate in scoli, in domeniul industrial sau in domeniul public. Pentru domeniul public, solutiile 2N se integreaza in implementari Smart City alaturi de solutiile CCTV.

Compania 2N a fost achizitionata in anul 2016 de catre Axis Communications, aceasta preluare intarind pozitia de lider de piata in materie de video inferfoane IP. 2N este prezenta in 130 de tari si continua sa isi extinda operatiunile, parteneriatul lansat  anul acesta cu ELKO Romania fiind unul dintre exemplele in acest sens. 

ELKO Romania este un distribuitor cu o pozitionare unica in aceasta regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza si cunostintele partenerilor, putand fi astfel realizate integrari complexe si eficiente, cu cele mai bune solutii posibile. Datorita nivelului tehnologic ridicat si al flexibilitatii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect in aceasta strategie.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom

Mai multe informatii:

Despre 2N

2N este o companie europeana lider de piata, specializata in dezvoltarea si producerea de solutii de comunicatii. Compania are operatiuni in peste 125 de tari, iar portofoliul de produse include: interfoane IP, statii de control acces IP si sisteme audio IP. Produsele companiei sunt vandute prin intermediul retelei de distribuitori si sunt potrivite pentru industriile ICT, Audio si Home Automation.

Toate produsele 2N se bazeaza pe protocoale IP deschise, putand fi astfel usor integrate cu sisteme terte, inclusiv CCTV/ VMS (precum AXIS, Milestone, Genetec), terte solutii de acces control (cum ar fi: Kantech, HID, Rosslare, Suprema), cladiri si sisteme de automatizare a caselor (precum: Crestron, Schneider, Savant), la fel precum sistemele de telefonie IP (Cisco, Panasonic si multe altele). 2N este membra a grupului Axis. Mai multe detalii la: https://www.2nusa.com 

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate