Cautare


14 Martie 2018
Carierejuridice.ro - Primul site cu locuri de munca pentru juristi

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de munca in domeniul juridic. Cariere juridice permite adaugarea de anunturi gratuite pentru principalele profesii din domeniul juridic precum avocat , consilier juridic, expert, jurist , legal advisor , notar, personal auxiliar, practician insolventa, stagiar si specialist in proprietate intelectuala.

Platforma online carierejuridice.ro asigura o utilizare prietenoasa de pe orice tip de dispozitiv (PC, tableta, smartphone) si ofera o experienta online simplificata, concretizata in acces rapid la informatii si intr-un proces intuitiv de aplicare. Site-ul se adreseaza atat angajatorilor cat si viitorilor avocati, consilieri juridici , experti sau juristi in cautarea unui loc de munca sau juristilor consacrati care doresc o schimbare.

Noul website ofera acces rapid si fara reclame la anunturi, permite cautarea anuntului dupa locatie / categorie / tip contract sau cuvinte cheie si ofera posibilitatea de inregistrare prin intermediul retelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, precum si posibilitatea de adaugare anunturi gratuite / promovate pentru angajatori si aplicare gratuita la anunturi pentru candidati, blog juridic etc. Site-ul dispune de un certificat de securitate SSL ceea ce asigura un mediu securizat pentru toti utilizatorii.

Angajatorii au posibilitatea de a adauga doua anunturi gratuite. Cei care doresc o vizibilitate sporita au la dispozitie mai multe pachete promotionale care includ promovarea anuntului si/sau a companiei precum si o perioada extinsa de valabilitate.

In ceea ce ii priveste pe cei care cauta locuri de munca, categoriile de anunturi acopera principalele profesii juridice si personalul auxiliar, cei interesati avand posibilitatea sa aplice pentru posturi de avocat, consilier juridic, consilier probatiune, consilier proprietate industriala, executor judecatoresc, expert, jurist, legal advisor, notar, personal auxiliar, practician insolventa si specialist proprietate intelectuala.

Noua platforma Cariere Juridice , disponibila atat in limba romana cat si in limba engleza, integreaza cele mai bune practici si principii de web-design si ofera o experienta de navigare placuta pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent daca acestia sunt sau nu familiarizati cu tehnologia. Ne dorim ca aceasta platforma sa aduca un plus de valoare si sa devina un instrument cu adevarat util pentru cei interesati de o cariera in domeniul juridic.

Site-ul cariere juridice permite adaugarea de anunturi pentru toate judetele din Romania, cele mai multe anunturi juridice fiind adaugate in Bucuresti - Ilfov, Cluj, Iasi, Brasov, Sibiu, Alba si Timisoara. 

Carierejuridice.ro – inclina balanta in favoarea ta!


Facebook:
https://www.facebook.com/carierejuridice.ro


Despre Cariere Juridice

Cariere juridice este primul site cu locuri de munca pentru juristi, avocati, notari, consultanti. Adauga anunturi juridice gratuit, aplica cu CV'ul tau!

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate