Cautare


16 Aprilie 2018
Facebook a cheltuit anul trecut 7,3 milioane de dolari pentru securitatea lui Zuckerberg

Facebook a declarat vineri ca a cheltuit anul trecut pestr 7,3 milioane de dolari pentru securitatea personala a lui Mark Zuckerberg, potrivit unui formular SEC, o crestere de aproape 50% fata de suma de 4,8 milioane de dolari, cheltuita in acest scop in 2016.

Compania a mai declarat ca a cheltuit peste 1,5 milioane de dolari pentru costurile avionului privat, in crestere fata de 870.000 dolari in anul anterior. Aceste sume includ plati catre compania charter, cum ar fi costuri pentru pasageri, combustibil, echipaj si costurile de catering, potrivit formularului completat de catre companie. 

Exista probabil un motiv bun al cresterii costurilor de securitate si zboruri. Zuckerberg si-a petrecut anul trecut vizitand fiecare stat american pe care nu il vizitase inainte - 30 in total. Calatoria a fost una dintre provocarile personale anuale ale lui Zuckerberg.

Compania a declarat ca este important sa investeasca in siguranta lui Zuckerberg. 

"Consiliul de administratie al Facebook considera ca aceasta investitie in securitatea personala a lui Mark este pe deplin justificata", a declarat un purtator de cuvant. "El este esential pentru succesul Facebook in viitor si, ca fondator si CEO al companiei, are un profil public ridicat". 

Depunerea formularului SEC vine inaintea intalnirii anuale a actionarilor Facebook, stabilita pentru data de 31 mai. De asemenea, vine intr-o saptamana intensa pentru Facebook: Zuckerberg a fost audiat de doua ori in fata Congresului cu privire la datele utilizatorilor si confidentialitate. 

O alta informatie din formular: Zuckerberg inca castiga doar un milion de dolari pe an, insa compesatia sa pentru anul trecut a fost de 8,9 milioane dolari, care include costurile de securitate si de calatorie. 

Doar pentru ca, din punct de vedere tehnic, a obtinut 1 milion de dolari anul trecut, aceasta nu inseamna ca este sarac. Zuckberg detine 401,5 milioane de actiuni din stocul Facebook, in prezent in valoare de 6,6 miliarde de dolari. De fapt, este a cincea cea mai bogata persoana din lume, potrivit Forbes.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate