Cautare


04 Mai 2018
Allied Telesis incheie un parteneriat cu Echelon pentru furnizarea de solutii pentru orase si cladiri inteligente

Allied Telesis a semnat un acord de tip value added reseller cu Echelon Corporation. Conform termenilor acordului global, Allied Telesis va fi autorizata sa incorporeze solutiile inteligente de iluminare Echelon in proiectele proprii de oras inteligent si campus inteligent, precum si produsele IoT de top ale Echelon in alte proiecte Allied Telesis care necesita automatizare si control automat.

Cladirile din marile orase sunt responsabile pentru aproximativ o treime din emisiile globale de gaze de sera si pentru 70 la suta din consumul de energie. Pentru o aliniere mai buna cu obiectivele climatice si de sustenabilitate, dar si pentru a imbunatati sanatatea si siguranta publica, orasele inteligente iau in considerare tehnologiile pentru cladiri inteligente ca sa stimuleze schimbari de impact in managementul facilitatilor urbane.

“Observam o cerere puternica pentru platforma noastra de servicii IoT Envigilant si pentru capabilitatile de colectare avansata date, analytics si vizualizare pe care aceasta le ofera clientilor din domeniile productie, tranzit regional si siguranta publica,” a spus Taki Oshima, Chairman and Chief Executive Officer, Allied Telesis. “Acest acord incheiat cu Echelon ne va permite sa extindem capabilitatile Envigilant catre piata cladirilor inteligente, unde reducerea consumului de energie si a costurilor asociate reprezinta o prioritate pentru proprietarii privati si publici.”

Solutiile de iluminat inteligent de la Echelon transforma amplasamentele de iluminat public bazate pe LED, devenite deja banale, in retele pentru orase inteligente de secol 21, capabile de control fin acordat, si pot constitui baza viitoarelor aplicatii de orase inteligente. Printre solutiile Industrial IoT ale companiei pentru automatizare si control cladiri se numara SmartServer™ IoT, primul server de margine care incorporeaza cele mai intalnite protocoale industriale pentru dispozitive. Aceasta solutie permite retelelor existente si celor noi compuse din astfel de dispozitive sa se conecteze in mod fluid la cloud si sa disponibilizeze datele pentru prelucrare de catre motoarele moderne de analytics si AI.

”Asteptam cu nerabdare sa ne extindem amprenta potentiala de clienti cu ajutorul Allied Telesis pentru proiecte de iluminat inteligent si IIoT,” a spus Ron Sege, Chairman and Chief Executive Officer, Echelon. “Filozofia bazata pe solutii si reputatia de fiabilitate Allied Telesis reprezinta potriviri perfecte pentru pietele pe care activam noi.”

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate