Cautare


17 Mai 2018
Stocarea cloud Google One va ofera 100Gb pentru 2 dolari pe luna

Google One este noul mod in care veti cumpara stocare online de la Google.

Aceasta nu inseamna ca Google Drive va disparea, insa expresia "Google Drive" se refera acum doar la serviciul Dropbox-like al companiei unde puteti incarca fisiere intr-un seif online personal. 

Anterior, Google Drive a fost, de asemenea, numele ccompaniei pentru gigabitii de spatiu de stocare online pe care il partajati intre Drive, Gmail si Google Photos. Acum, toate acestea se numesc Google One. Veti putea cumpara spatiu de stocare de la Google One si il veti putea gestiona cu o aplicatie Google One, a confirmat compania pentru CNET. 

Redenumirea aduce, de asemenea, si o serie de caracteristici noi. Cu Google One veti putea impartasi planul de stocare cu pana la cinci membri ai familiei. Google sustine ca va include, de asemenea, suport pentru clienti "cu o singura apasare" pentru celelalte produse Google - inclusiv dispozitive hardware Google, cum ar fi telefoanele Pixel si speakerele Google Home. 

In plus, Google sustine ca ar putea distribui credite gratuite Google Play pentru a cumpara aplicatii, muzica si filme, precum si pentru alte oferte. 

Google One va continua sa ofere acelasi spatiu de stocare gratuita de 15GB cu fiecare cont Google, asa cum a facut-o si Drive, potrivit unui blog post al companiei. Optiunile de stocare contra cost variaza de la 100GB la 30TB. Unele dintre preturi sunt listate pe noua pagina de inscriere Google One. Aceeasi pagina specifica faptul ca "abonamentele Google Drive de 1TB existente vor fi actualizate la 2TB, fara costuri suplimentare". 

Google sustine ca va actualiza toate abonamentele contra cost Google Drive la Google One in urmatoarele cateva luni, incepand cu SUA si continuand la nivel global. Potrivit Google, modificarile nu vor afecta clientii G Suite.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate