Cautare


05 Iunie 2018
OPTEX participa la Conferinta Nationala a ARTS si simpozionul EURALARM

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, anunta participarea la editia a X-a a Conferintei Nationale a ARTS si la simpozionul international Euralarm. Cele doua evenimente se vor desfasura concomitent si sunt dedicate industriei de securitate privata din Romania, oferind posibilitatea companiilor de profil sa se reuneasca si sa discute problematicile industriei, precum si oportunitati de business. Astfel, reprezentantii companiilor de securitate, asociatii, institutii si autoritati vor avea posibilitatea de a intari aceasta piata, generand noi sinergii in domeniu.

”Provocarile in fata carora se afla industria noastra devin tot mai complexe atat cu evolutia tehnologica, cat si cu cererea de noi competente. Conferinta organizata de ARTS reprezinta prilejul potrivit pentru a ne informa despre ultimele tehnologii de securitate, care evolueaza cu aceeasi viteza cu care evolueaza domeniul IT&C. Tehnologia prezentata de compania japoneza OPTEX in cadrul conferintei ii ajuta pe membrii nostri sa tina pasul cu cele mai noi tehnologii de control-acces, iar participantii au, astfel, prilejul sa transmita nevoile specifice ale pietei locale”, declara Liviu Mateescu, presedintele ARTS. 

Subiectele conferintei au fost selectate in acord cu specificul pietei locale, reprezentantul OPTEX prezentand audientei informatii generale legate de sistemele de securitate de ultima generatie pe care compania japoneza le aduce pe piata locala, precum si oportunitati si progrese tehnologice. “In calitate de lider mondial in materie de senzori de detectie, OPTEX dezvolta produse si tehnologii la cele mai inalte standarde, ce pot fi folosite in orice scenariu de securitate. Drept dovada stau premiile internationale pe care produsele noastre le castiga an de an. De exemplu, Optex BX SHIELD a fost de curand nominalizat ca finalist in categoria Intruder Product Of The Year in cadrul PSI Premier Awards 2018”, a declarat Dragos Enea, OPTEX Customer Service Manager pentru Romania si Bulgaria.

BX Shield (BXS) sunt detectoarele de exterior concepute de OPTEX pentru declansarea de alarme in faza timpurie a penetrarii perimetrului. Seria foloseste tehnologia PIR (Passive Infrared), bazandu-se pe o evaluare a diferentelor de temperatura pentru realizarea detectiei. Practic, patrunderea unui corp cu alta temperatura decat cea a mediului din zona de detectie va fi raportata imediat.

Despre ARTS

A.R.T.S. este o organizatie apolitica, non-guvernamentala si non profit care promoveaza si protejeaza interesele membrilor sai, asigurand reprezentarea lor in raporturile cu autoritatile publice, cu alte asociatii, cu diverse institutii si organisme nationale si internationale. Fondata in anul 2003, A.R.T.S. are peste 140 de membri, este unul dintre membri fondatori ai Federatiei Serviciilor de Securitate (FSS), este membra EURALARM din anul 2009, detine secretariatul Comitetului Tehnic 27 A.S.R.O. – Sisteme de Alarma si este organizatorul Romanian Security Fair (RSF) – expozitie internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate. A.R.T.S. este un partener de dialog al autoritatilor publice, contribuind la cresterea nivelului de securitate in Romania in conformitate cu motto-ul asumat la infiintare: Arta de a trai in siguranta!. Mai multe detalii aflati la:
www.arts.org.ro

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii aflati de la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate