Cautare


07 Iunie 2018
Xerox si BNB isi duc parteneriatul la urmatorul nivel

Xerox Echipamente si Servicii Romania a semnat un nou contract cu BN Business, prin care compania devine partener acreditat Xerox pe partea de echipamente de imprimare A3.

Xerox si BNB si-au inceput parteneriatul acum peste 10 ani, vizand segmentul echipamentelor de imprimare A4. La inceputul anului 2018, cele doua companii si-au extins parteneriatul, BNB adaugand in portofoliul sau, pe langa echipamentele din gama A4, si gama A3 Office.

„Intotdeauna ne bucuram atunci cand un parteneriat existent trece intr-o noua etapa,” declara Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania. „Este foarte important pentru strategia noastra de dezvoltare sa avem parteneri de incredere pe tot teritoriul tarii, pentru a putea fi cat mai aproape de clientii finali si sa le oferim, intr-un timp scurt, o gama diversificata de echipamente. BNB dispune nu doar de o retea extinsa de puncte de lucru, dar si de un personal extrem de bine pregatit si de o perspectiva unica asupra pietei din Romania.”

„In cadrul acestei noi etape a parteneriatului cu Xerox ne propunem sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un portofoliu mai performant de echipamente de imprimare alb-negru si color,” spune Tibor Adam, Business Development Manager, BNB. „Echipamentele A3 sunt la mare cautare in randul clientilor, iar produsele Xerox din aceasta categorie raspund exigentelor celor mai pretentiosi utilizatori.”

In martie 2017, Xerox a lansat 29 de echipamente de imprimare A4 si A3, cu tehnologia Xerox ConnectKey incorporata, in cadrul celei mai mari lansari din istoria companiei. Toate acestea beneficiaza de functii de mobilitate simple si sigure, conectivitate in cloud si acces la functii de crestere a productivitatii, precum si aplicatii.

Despre Xerox

Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Despre BN Business

BN Business, infiintata in 1998, este una dintre cele mai importante companii de birotica din Romania, cu puncte de lucru in 15 orase din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Brasov, Oradea, Deva, Iasi, Satu-Mare, Baia-Mare, Craiova, Ploiesti si Rm-Valcea). Compania ofera, printre altele, produse si servicii de papetarie, solutii specializate de imprimare, ambalaje si etichete, consumabile, mentenanta echipamente de imprimare si computere. Pentru mai multe informatii, accesati www.bnb.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate