Cautare


11 Iunie 2018
Companii care revolutioneaza industria IT&C sunt prezente la DevTalks

Pe 8 iunie, la Romexpo C1 si C2, in Bucuresti, are loc DevTalks, cea mai mare conferinta dedicata comunitatii de profesionisti IT din Romania. Peste 90 de speakeri locali si internationali si 1000 de profesionisti pasionati de tehnologie sunt asteptati la cea de-a cincea editie a evenimentului. Zona expozitionala va aduce impreuna peste 30 dintre cei mai mari jucatori din industria IT&C, startup-uri tech, dar si momente dedicate divertismentului precum demonstratii cu roboti, tehnologii de ultima ora si concursuri de programare.

Companii de top care activeaza pe piata din Romania sustin cel mai mare eveniment dedicat profesionistilor IT. Anul acesta, DevTalks este realizat impreuna cu sprijinul partenerilor: London Stock Exchange Group, ING Tech, Metro Systems, Harman, Netcentric, UiPath, Crossover, eMAG, Dell, Verint, Stefanini, Ericsson, Luxoft, Endava, Accenture, Deloitte, BearingPoint, DB Global Technology, Hey - Be Well, Resin.io, Kambi, Team Extension, Asseco, Axway, Every Matrix, Systematic, Taxify, Gameloft, Amazon Web Services, Nordic Web Team si MySQL.

Agenda DevTalks este organizata in jurul a 7 conferinte pe teme de actualitate precum Emerging Tech, Web&Mobile, Datafication, DevOps, Java, Automotive si Product Management. La aceasta editie, peste 90 de speakeri locali si internationali din SUA, Hong Kong, Marea Britanie, Germania, Olanda sau Danemarca vor urca pe scena DevTalks. La eveniment vor fi prezenti speakeri din cadrul companiilor de top precum Dee Liyanwela – Executive Director, Technology & Head of LSEG SRI LANKA; Michael Busch – Head of Technology, ING Tech; Sergiu Zaharia – Security Advisor, BearingPoint Romania; Jürgen Boekholt - Managing Director, METRO SYSTEMS Romania si COO - METRO-NOM. 

Parte din experienta DevTalks este si zona dedicata startup-urilor tech care vor avea ocazia sa isi prezinte produsele sau serviciile in zona expozitionala, cat si sa promoveze planurile de dezvoltare si ideile de business pe scenele de Emerging Tech si Product Management. Pentru a crea o experienta completa, la eveniment vor fi prezenti mentori precum Silviu-Tudor serban, Catalin Grigorescu, Malin Iulian stefanescu, Ana-Maria Udriste si Mihai Ionescu. Partenerii care sustin zona de startup-uri la aceasta editie sunt Techcelerator, iar printre startup-urile prezente la eveniment se afla Wyliodrin, WireFame, BrainyAnt, TypingDNA, BOX2M sau Helios Vision.

Si la aceasta editie, zonele de Networking si Fun vor facilita interactiunea dintre participanti, dar si momentele de relaxare din cadrul evenimentului. Participantii vor putea asista la lupte cu roboti din cadrul Robochallenge, dar si la demonstratii sustinute de roboti din partea echipelor Qube, Team God si Team Xeo. in zona expozitionala va fi prezent si robotul Sawyer de la SMART ID care va realiza o serie de activitati care vor asigura buna dispozitie a participantilor, iar experienta VR va putea fi testata la eveniment cu ajutorul partenerilor de la VR Escape Room si Loop VR Solutions. in cadrul DevTalks, participantii vor putea testa in avanpremiera jocul Unbound realizat de Alien Pixel sau isi vor putea face poze personalizate alaturi de prieteni cu ajutorul cabinei foto oferita de partenerii de la Cabina Trasnita. in plus, pasionatii de gadget-uri sunt asteptati la standul Gadgetway.

Spatiile de relaxare vor fi asigurate de COS, Chairry, LazyBoy si Mobila Dalin, iar in pauze participantii se pot destinde cu sesiuni de masaj din partea partenerilor de la Relaxopedia si Pauza de Fructe. Toti participantii vor avea acces pe durata evenimentului la gustari de la Pauza de Fructe, cafea Tassimo si apa asigurata de Aqua Carpatica. in incheierea evenimentului, participantii sunt asteptati la barul realizat cu ajutorul partenerilor Peroni. 

Mai multe detalii despre evenimentul DevTalks Bucuresti pot fi accesate pe http://www.devtalks.ro/bucharest/ 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate