Cautare


02 Iulie 2018
Securizarea tuturor punctelor de acces ale cladirilor de birouri

Afacerile cu cladiri de birouri sunt intr-o continua crestere in Romania. In orase precum Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Brasov sau Iasi s-au dezvoltat de-a lungul timpului sedii pentru companii multinationale, in general din IT sau telecom, care reprezinta aproximativ 75% din suprafata tranzactionata. Insa, oferta de spatii noi de birou in principalele orase regionale ar trebui sa aiba in vedere toate aspectele legate de securitatea bunurilor si a angajatilor.

OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, doreste sa traga un semnal de alarma asupra riscurilor de securitate generate de acoperisurile cladirilor, si, in general, de iluminatoare, expertii in securitate considerandu-le ca fiind de risc maxim. In ciuda beneficiului evident pe care iluminatoarele il au, acela de a permite luminii naturale sa patrunda in cladire, majoritatea managerilor de cladiri de birouri nu au in vedere in planul de securitate si o metoda de protectie a acestor zone. Astfel, ele pot fi folosite cu usurinta de catre intrusi ca puncte de acces nemonitorizate.

Sistemul de securitate LiDAR integrat de OPTEX RLS 2020S reprezinta alegerea optima pentru protejarea intregului acoperis al unei cladiri de birouri, oferind o densitate de detectie extinsa. Agentii de securitate pot seta produsul sa controleze camerele de supraveghere, astfel incat sistemele video de securitate PTZ sa poata fi orientate automat catre zona in care s-a facut detectia.

RLS 2020S foloseste ca metoda de detectie tehnologia Time of Flight, care permite senzorului sa randeze o imagine 3D si sa calculeze astfel viteza, forma si directia unui obiect. Senzorul laser nu are nevoie de lumina pentru detectie si poate functiona indiferent de conditiile meteo, acoperirea fiind de 20X20m intr-un unghi de 90 de grade.

Solutia este scalabila, iar pentru suprafete mai mari sau pentru zonele in care se afla obiecte ce pot obstructiona detectia se pot folosi mai multe unitati.

Aria de detectie poate fi impartita in mai multe zone, pana la 4, si poate fi personalizata in functie de dimensiunile si forma incintei, in asa fel incat sa nu depaseasca zona de interes. Astfel, OPTEX RLS-2020S poate fi utilizat pentru a proteja orice obiectiv, indiferent ca vorbim despre securizarea ferestrelor, a tavanelor, a perimetrelor exterioare sau chiar a unor obiecte mai bine definite. Mai multe detalii despre cum actioneaza senzorii la link:
https://youtu.be/unDPO1supGc

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate