Cautare


11 Iulie 2018
Allied Telesis ofera solutia Continuous PoE pentru un IoT mai eficient

IoT este lume din ce in ce mai conectata. Afaceri inteligente si orase depind de multe dispozitive si senzori pentru a eficientiza deciziile si pentru a crea un mediu sigur. Odata cu cresterea numarului de dispozitive conectate, necesitatea unei surse de alimentare accesibile si fiabile devine din ce in ce mai importanta. Puterea neintrerupta pentru camere si alte senzori, chiar si atunci cand comutatorul este repornit vine ca o conditie deja obligatorie pentru un sistem IoT fiabil si puternic.

Comutatoarele Power over Ethernet (PoE) fac deja accesibile puterea, avand posibilitatea de a conecta si de a alimenta dispozitive prin intermediul unui singur cablu Ethernet. Dar ce se intampla atunci cand comutatorul este repornit? intreruperea functionarii unui comutator pentru re-configurare, provizionare sau actualizarea firmware-ului, de exemplu, inseamna ca intrerupatorul nu va mai functiona si pe dispozitivele conectate. Camerele, senzorii, monitoarele si orice se bazeaza pe comutatorul afectat, ar fi oprit.

De aceea Allied Telesis ofera solutia Continuous PoE (CPoE). Este o caracteristica unica ce garanteaza livrarea neintrerupta a energiei camerelor si a altor senzori, chiar si atunci cand comutatorul este repornit. CPoE permite comutatoarelor sa efectueze actiuni, cum ar fi actualizarea software-ului, fara a reseta dispozitivele alimentate de la ciclul de alimentare. Aceasta inseamna, de exemplu, daca reporniti un comutator conectat la o camera, CPoE permite camerei sa lucreze in timp ce comutatorul este repornit. Cu CPoE puteti actualiza sau reconfigura reteaua oricand, fara sa va faceti griji cu privire la pierderea de curent care provoaca intreruperi video sau necesitatea reconfigurarii setarilor camerei. Camerele care suporta spatiul de stocare local se resincronizeaza la retea dupa ce link-ul este restabilit.

Allied Telesis Continuous PoE este disponibila pe o serie de intrerupatoare industriale si seria X, ca parte a setului de produse de lider in domeniu al companiei.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate