Cautare


04 Octombrie 2018
Undelucram.ro lanseaza Salariometru: instrument online pentru compararea salariilor din Romania

Salariometru este un instrument online, dedicat angajatilor, prin care acestia isi pot compara salariul cu media din industrie dupa functie sau departamentul in care lucreaza; Noua functionalitate a aparut ca o nevoie a angajatilor romani de a sti unde se pozitioneaza in piata Salariometru este disponibil online, pe www.undelucram.ro/salariometru si poate fi accesat de oricine, gratuit

Platforma Undelucram.ro lanseaza public ultima functionalitate pentru piata muncii: Salariometru, un instrument online prin care angajatii isi pot compara salariul actual cu cel al altor angajati cu functii similare. Produsul le ofera utilizatorilor o valoare a salariului minim, mediu si maxim pe care ar trebui sa il primeasca in functie de: aptitudinile pe care le au, experienta, functia pe care o ocupa, departamentul si industria in care activeaza. Salariometru compara informatiile introduse de utilizatori cu o baza de date de peste 120.000 de salarii actualizate. 

Undelucram.ro, platforma care reuneste cea mai mare comunitate online dedicata angajatilor din Romania, lanseaza Salariometru, un instrument online pus la dispozitia tuturor angajatilor care vor sa afle daca sunt platiti conform mediei din piata, care sunt oportunitatile de crestere si cum se compara cu alti colegi sau angajati cu functii similare. 

Salariometru, ultima functionalitate lansata de Undelucram.ro pentru angajati, se comporta ca un comparator online de salarii si ofera utilizatorilor intervale salariale in functie de mai multe criterii: varsta, studii & formare profesionala, aptitudini suplimentare, experienta, domeniul de activitate si companiile la care acestia au lucrat. 

“Suntem extrem de incantati ca am lansat public aceasta functionalitate pentru membrii comunitatii noastre. Este unul dintre proiectele interne la care am lucrat in ultimele sase luni. Salariometru este solutia la o nevoie pe care ne-au semnalizat-o utilizatorii nostri, pe care i-am vazut extrem de preocupati de ghidurile salariale pe care noi le publicam trimestrial, dar si pentru calculatorul de salariu care exista deja pe website-ul nostru. Acest nou instrument dedicat angajatilor din Romania a fost in faza de beta-testing in ultimele saptamani si acum suntem increzatori ca poate sa ajute orice angajat care se pregateste pentru un nou loc de munca sau vrea sa stie daca el castiga mai mult sau mai putin decat colegii sai care ocupa aceeasi pozitie.”, a precizat Costin Tudor, fondator Undelucram.ro.

Baza de date de 120.000 de salarii si actualizare in timp real

Salariometru, instrumentul online care ajuta angajatii sa afle daca sunt platiti corect, este special dezvoltat pentru piata din Romania. Baza de date se bazeaza pe zeci de mii de salarii care au fost adaugate de utilizatorii platformei de-a lungul timpului. 

“Pe Undelucram.ro avem o comunitate care depaseste lunar 350.000 de angajati care ne viziteaza platforma si lasa o evaluare a unui angajator sau impartasesc cu noi salariul pe care il castiga. stim ca pe piata exista produse care ajuta la compararea salariilor, insa sunt cu precadere pentru marile corporatii, iar salariile sunt fie doar pentru anumite nise, fie se bazeaza pe informatiile regionale/globale. Noi ne-am dorit ca Salariometru sa fie un instrument care sa se bazeze pe cele peste 120.000 de salarii strict legate de piata din Romania si sa acoperim nevoile tuturor angajatilor. Astfel, indiferent de profesia sau meseria pe care o are utilizatorul, cu ajutorul membrilor din comunitate reusim sa fim actuali in informatii despre mii de meserii.”, a declarat Costin Tudor. 

In viitorul apropiat, Undelucram.ro se va concentra pe imbunatatirea experientei de utilizare si antrenarea bazei de date pentru a creste acuratetea informatiilor avand in vedere ca salariile sunt actualizate in timp real de catre utilizatori si tendintele pietei sunt fluctuante. 

Peste 350.000 de utilizatori viziteaza online Undelucram.ro si pot utiliza Salariometru gratuit, doar pe baza unui cont de utilizator pe platforma.   

Despre Undelucram.ro

Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajatilor din Romania, cu peste 350.000 de potentiali angajati pe platforma si peste 200.000 de contributii lasate de utilizatori despre companiile la care lucreaza, interviurile de angajare sau ofertele salariale. Platforma pune la dispozitia angajatilor si Salariometru - instrument online pentru compararea salariilor din Romania, un calculator de salariu si resurse pentru dezvoltarea carierei precum modele de CV, topul angajatorilor si articole despre industrie.

Contact presa Undelucram.ro
Gabriela Bejan
Marcom Specialist Digital Tailors Agency
E: gabriela@digitaltailors.agency
M: 0743 886 822

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate