Cautare


08 Octombrie 2018
eBay acuza Amazon de "braconaj" comercial

eBay a acuzat Amazon ca a folosit o schema "ilegala" pentru a ispiti vanzatorii de pe site-ul sau de licitatii sa se mute la retailerul online.

Intr-o scrisoare de incetare, site-ul de licitatii a afirmat ca Amazon a folosit sistemul sau de mesagerie interna pentru a contacta in mod repetat comerciantii. 

eBay a avertizat ca va lua "masurile corespunzatoare" pentru a se proteja de aceasta tactica. 

Detalii despre presupusele activitati ale Amazon au aparut intr-un articol publicat miercuri in Wall Street Journal, in care s-a sustinut ca eBay a aflat la sfarsitul lunii septembrie ca personalul Amazon a contactat vanzatorii de pe site-ul de licitatii prin intermediul sistemului sau de mesagerie. 

Ancheta sa a aratat ca aproximativ 50 de angajati Amazon au trimis peste 1000 de mesaje comerciantilor obisnuiti, sugerand ca acestia sa abandoneze eBay si sa vanda prin intermediul retailerului. 

In scrisoarea sa, eBay a numit aceste actiuni ca fiind o "schema ingrijoratoare" si a cerut ca Amazon sa nu mai incerce sa ii atraga pe vanzatorii sai, a raportat Reuters. 

Presupusele actiuni ale Amazon contravin acordurilor de utilizare eBay si ar putea incalca legislatia din California care reglementeaza accesul rezonabil la sistemele informatice. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate