Cautare


10 Octombrie 2018
OSF Commerce castiga premiul Bolty in categoria Retail la Dreamforce 2018

OSF Commerce, un brand marca OSF Global, a castigat premiul Lightning Bolt Trailblazer pentru categoria Retail, in cadrul evenimentului Dreamforce 2018 - The Boltys.

Prin castigarea Premiului Bolty la categoria Retail, OSF Commerce consolideaza pozitia produsului UnifyCOMMERCE ca solutie inovatoare pentru o gama variata de industrii. Folosind „Lighting Bolt Flows and Components” in cadrul platformei Salesforce Service Cloud si in Salesforce Community, aceasta tehnologie multi-cloud integreaza platformele Salesforce, incluzand Salesforce Commerce, Service, Community, Marketing si Heroku, sprijinind astfel toate practicile recomandate pentru companiile care isi comercializeaza produsele in mediul online si offline. UnifyCOMMERCE (produs in curs de patentare) ofera companiilor oportunitatea de a avea o viziune holistica asupra comportamentului consumatorului, atat in mediul online cat si offline in timp real, dar si de a crea experiente de consum individuale si unitare pentru fiecare client. Brandurile au astfel posibilitatea de a lansa produse si servicii mai eficient si intr-un timp mult mai scurt.

Anterior, in cadrul evenimentului Dreamforce 2016, OSF Commerce a castigat Premiul pentru Inovatie in Retail din partea Salesforce, pentru inovatia adusa pe piata globala de retail prin crearea si implementarea produsului OSF UnifyCOMMERCE

„Suntem onorati sa fim recunoscuti de Salesforce drept o companie care a pozitionat inovatia la baza muncii sale”, a declarat Gerry Szatvanyi, CEO al OSF Commerce. „Castigarea premiului Bolty la categoria Retail demonstreaza ca suntem devotati strategiilor multi-cloud si faptul ca vom continua sa muncim pentru a atinge excelenta in calitate de Partener Gold Salesforce”.
„Lucram de mult timp cu diversi clienti din sectorul retail/ CPG, iar acum, datorita Lightning Bolt, am reusit sa construim o solutie ce permite companiilor din industria comertului online si nu numai sa utilizeze multiple servicii oferite de cloud-urile Salesforce mai repede si mai usor. Am acoperit majoritatea modelelor de utilizare ale cloud-urilor de Commerce, Service, Marketing si Community, pentru un comert unitar si conectat”, a declarat Anna Petriv, VP of MultiCloud & Salesforce Alliance din cadrul OSF Commerce.

in Romania, OSF Global are peste 300 de angajati, insa, expansiunea anticipata va determina o crestere  semnificativa a numarului actual pana la finele anului 2019. Numai in ultimul an, compania a deschis noi birouri in Montreal, Odessa, Cernauti si Craiova si a crescut numarul de angajati la peste 800 de persoane glob

Urmareste OSF pe Twitter: https://twitter.com/osfglobal

Despre OSF Commerce 

OSF Commerce, un brand ce apartine companiei OSF Global, este un lider in dezvoltarea de solutii Cloud si Connected Commerce globale. Compania ofera tehnologii, consultanta, implementare si management de magazine online pentru branduri si comercianti. Abordarea noastra ne asigura o dezvoltare rapida, in timp ce permitem comerciantilor ca simplifice experienta consumatorilor. Cu peste 120 de proiecte in desfasurare si opt ani de proiecte implementate la nivel global, OSF livreaza solutii digitale inovative potrivite unei game largi de canale, dispozitive si zone geografice. HSBC si BDC sunt partenerii financiari ai OSF, iar Salesforce Ventures este investitor.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate