Cautare


12 Octombrie 2018
UniSystems deschide un Centru de Dezvoltare la Distanta in colaborare cu Knowledge Broadband Services

UniSystems si Knowledge Broadband Services anunta semnarea unui acord de cooperare care pune bazele infiintarii unui Centru de Dezvoltare la Distanta in Patras, Peloponezia, menit sa imbunatateasca strategia de dezvoltare a UniSystems prin utilizarea eficienta a serviciilor de dezvoltare software ale Knowledge.

Rata de crestere anuala semnificativa a UniSystems pe pietele internationale, reprezentand 30% in ultimii cinci (5) ani, precum si numarul mare de proiecte de dezvoltare software au pavat calea catre investitia in Centrul de Dezvoltare la Distanta care este asteptat sa permita indeplinirea eficienta a obligatiilor sporite ale companiei. in acest scop si vizand servicii mai rapide, de o calitate si o productivitate mai ridicata, UniSystems a incheiat parteneriatul cu Knowledge Broadband Services, o companie cu 30 de ani de experienta in ICT si cu o specializare si expertiza remarcabile intr-o gama de tehnologii.  

Yiannis Loumakis, Directorul General UniSystems, a declarat: „Centrul de Dezvoltare la Distanta pe care il infiintam in Patras in parteneriat cu Knowledge Broadband Services, o companie cu know-how semnificativ, este un alt punct de referinta in procesul de transformare al companiei noastre. Strategia noastra reinnoita include cadre operationale si practici de afaceri noi care ne vor permite sa ne miscam cu tenacitate pe pietele care ne intereseaza. Aceasta noua activitate comerciala si dinamica cresterii reafirma pur si simplu angajamentul fata de scopul nostru, respectiv crearea de valoare pentru clientii, angajatii si actionarii nostri.”

In numele Knowledge Broadband Services, Vassilis Christidis, Directorul General Executiv,  a declarat: „Lansarea unui Centru de Dezvoltare la Distanta in Patras in colaborare cu UniSystems este de o importanta cruciala atat pentru compania noastra, cat si pentru regiunea mai larga. Un model care a fost deja testat cu succes se implementeaza acum pe o noua baza de colaborare mai stransa, cu o investitie semnificativa si o dimensionare care asigura rezultate mai bune si dezvoltare ulterioara. Parteneriatul nostru cu UniSystems in proiecte IT de anvergura, complexe si solicitante pe pietele internationale urmeaza sa adauge valoare semnificativa companiei noastre. Totusi, suntem multumiti pentru inca un motiv in plus, intrucat aceasta activitate comerciala va crea un numar mare de noi locuri de munca pentru ingineri IT inalt calificati si va recastiga avantajele comparative ale regiunii Patras.”

Centrul de Dezvoltare la Distanta din Patras face parte dintr-un nou model operational adoptat de UniSystems ca parte a transformarii sale operationale mai largi care va permite practici de afaceri flexibile, lasand in acelasi timp o amprenta financiara si comerciala pozitiva pentru ambele companii implicate, precum si pentru piata IT.  

Despre UniSystems:

UniSystems, fondata in 1964 si membra a Quest Group, este un partener strategic de lunga durata pentru institutii financiare, organizatii publice, operatori telecom, intreprinderi si institutii din regiunea europeana, oferind solutii integrate si servicii cu valoare adaugata. Cu peste 600 de angajati cu inalta specializare si sucursale in Belgia, Romania, Luxembourg si Italia, UniSystems se mandreste cu fiabilitatea de exceptie si succesele inregistrate, in timp ce continua investitiile majore in perspectiva internationala.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.unisystems.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate