Cautare


28 Noiembrie 2018
Logitech confirma ca a purtat discutii pentru achizitionarea Plantronics

Producatorul elvetian de accesorii computer Logitech si-a indreptat atentia spre producatorul de headset-uri si casti Bluetooth Plantronics.

Reuters a raportat vineri ca Logitech poarta discutii pentru achizitionarea companiei Plantronics din Santa Cruz, California, citand surse anonime.

Logitech a confirmat duminica pentru CNET ca a purtat discutii cu Plantronics privind o "potentiala tranzactie", insa ca "acele discutii au fost incheiate". Plantronics, care a debutat la inceputul anilor 1960 producand casti usoare pentru piloti, a refuzat sa comenteze.

Logitech a cumparat companii mai mici ca parte a unui efort de a-si extinde portofoliul. In iulie, a anuntat ca va achizitiona Blue Microphones pentru aproximativ 117 milioane dolari cash. Un an inainte, a cumparat producatorul de casti Astro Gaming pentru suma de 85 milioane dolari cash.

Plantronics ar fi cea mai mare achizitie a Logitech. Logitech a oferit peste 2,2 miliarde dolari pentru Plantronics, a indicat Reuters, citand surse anonime.

Reuters a raportat la inceputul acestei luni ca Plantronics intentiona sa se puna in vanzare. Acesta a inchis achizitia in valoare de 2 miliarde dolari a producatorului de echipamente pentru videoconferinte Polycom in luna iulie, a raportat Reuters.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate