Cautare


29 Noiembrie 2018
MEDIjobs, prima platforma digitala de recrutare in domeniul medical, marele castigator al competitiei de startup-uri din cadrul How to Web 2018

Juriul Startup Spotlight, competitia de startup-uri din cadrul How to Web 2018, a desemnat castigatorii celor cinci categorii: Best Startup – MEDIjobs, Best Pitch – Nifty Learning, Best Innovation – Pentest Tools, Best Blockchain Startup – Modex, Best AI Startup – Endtest.

How to Web 2018 a avut loc la Teatrul National din Bucuresti pe 19 si 20 noiembrie si a strans la un loc peste 1.000 de tineri antreprenori si pasionati de tehnologie. in cele doua zile ale conferintei, 90 de vorbitori au urcat pe cele 3 scene si au impartasit din experientele lor in cadrul a peste 45 de prezentari, sesiuni de training, interviuri pe scena si discutii mediate. Participantii au avut, de asemenea, ocazia sa discute direct cu antreprenori de succes, investitori si consultanti de business prin intermediul a celor 70 de intalniri formale planificate.

Startup Spotlight este principala competitie dedicata startup-urilor din Europa Centrala si de Est, iar in cadrul editiei de anul acesta s-au inscris peste 100 de proiecte inovatoare. Juriul a fost compus din Rene Schob – KPMG, Bogdan Iordache – fondator How to Web, Radu Georgescu – fondator partener Gecad Ventures, Mihai Rotaru – antreprenor si investitor si Marvin Liao – partner 500 Startups (accelerator de startup-uri), Bogdan Ripa – Product Manager in cadrul UiPath, carora li s-au alaturat antreprenori, reprezentanti ai fondurilor de investitii si specialisti cu experienta din companii de tehnologie.

BEST AI STARTUP 
Endtest este o platforma online unde utilizatorii pot crea si testa automat aplicatii web sau mobile (Android, iOS), fara a scrie vreo linie de cod. Serviciul utilizeaza Machine Learning pentru a invata din testele anterioare si a imbunatati rezultatele sesiunilor de testare. Startup-ul a castigat o investitie de 50.000 de euro din partea Techcelerator, prin intermediul GapMinder Venture Partners.

BEST BLOCKCHAIN STARTUP
Modex este un marketplace pentru developeri care doresc sa-si monetizeze abilitatile de programare si companii in cautare de servicii si contracte bazate pe blockchain. Fondata de antreprenorul in serie Mihai Ivascu, Modex isi propune sa ofere un spatiu virtual in care indivizii si organizatiile din intreaga lume sa gaseasca solutii reale, sigure si auditate, care sa le satisfaca nevoile, fara a fi nevoiti sa caute developeri si sa dezvolte proiecte noi. Premiul castigat de Modex consta in echivalentul a 10.000 de euro in tokens, oferiti de Elrond Network.

BEST STARTUP
MEDIjobs Romania este prima platforma digitala de recrutare in domeniul medical, fondata in 2015 de Catrinel si George Hagivreta. in prezent, platforma deserveste peste 23.000 de specialisti (medici, asistenti medicali) si 920 de angajatori din toata tara. incepand cu anul 2018, a fost integrat un soft de inteligenta artificiala (AI) in algoritmul de recomandare a ofertelor de cariera catre candidati.

Premiul castigat de MEDIjobs consta in inscrierea pe lista finalistilor pentru o noua faza de finantare organizata de acceleratorul 500Startups in Silicon Valley si un stand de prezentare in cadrul evenimentului TechCrunch Disrupt Berlin 2018, care va avea loc pe 29 si 30 noiembrie.

BEST PITCH 
Nifty Learning este o solutie de tipul SaaS (Software as a Service) care permite administrarea activitatilor de training pentru companii, traineri freelance sau agentii de training. Utilizatorii isi pot crea propria baza de date cu resursele necesare sesiunilor de training, pot administra bugete sau genera sesiuni noi. Compania a fost creata de doi tineri ieseni, Letitia stefan si Victor Bojica, in 2017. Startup-ul este format din patru specialisti, doi dezvoltatori si doi oameni de vanzari. in urma castigarii premiului pentru cel mai bun pitch la How to Web, Nifty Learning va participa cu un stand de prezentare la TechCrunch Disrupt Berlin 2018.

BEST INNOVATION 
Pentest Tools a luat nastere in 2013 sub forma unei resurse online prin care fondatorul Adrian Furtuna testa securitatea online a propriilor website-uri. De atunci, Adrian a recrutat mai multi specialisti in cybersecurity pentru a transforma startup-ul in unul dintre cele mai apreciate servicii online de evaluare a vulnerabilitatilor site-urilor si retelelor online. Compania a castigat la How to Web 2018 participarea cu un stand de prezentare la TechCrunch Disrupt Berlin 2018.

Pentru editia din 2019, organizatorii How to Web isi propun sa pastreze focusul pe antreprenorii IT, sa consolideze abordarea legata de inovatie si sa atraga mai multe parteneriate cu organizatii importante din IT, dar si din alte industrii, astfel incat conferinta sa se pozitioneze ca evenimentul anului in materie de tehnologie, inovatie si business.

How to Web 2018 a fost organizat in parteneriat cu Bitdefender, UniCredit Bank si Fitbit, si cu sprijinul UiPath, KPMG Romania, DLA Piper, Tradeshift, Gecad, Orange, Elrond, CleverBridge, Metro Systems, European Investment Fund, F6S si Adobe Romania.  

Despre How to Web

How to Web a fost lansat in 2010 si a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est. incepand din acest an, conferinta intra sub umbrela ANIS – Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii. Cele sapte editii How to Web derulate pana in prezent au adus laolalta peste 5000 antreprenori, investitori si profesionisti din industria de tehnologie si a sprijinit prin intermediul programului Startup Spotlight un numar de 200 de start-up-uri.
Mai multe informatii se regasesc pe webite-ul evenimentului – www.howtoweb.co.

Despre ANIS 

20 ani de activitate in Romania. infiintata in anul 1998, ANIS reprezinta interesele companiilor IT romanesti si sprijina dezvoltarea industriei locale de software si servicii, cresterea atat a companiilor implicate in proiecte de externalizare, cat si a celor care genereaza proprietate intelectuala, prin crearea de produse.

Peste 130 de membri. in cadrul ANIS sunt reunite atat companii cu capital romanesc sau strain, mici sau multinationale, cu sedii in toate marile centre IT din tara, ceea ce asigura asociatiei reprezentativitate la nivel national.

Peste 38.000 de angajati. Membrii ANIS genereaza un numar semnificativ de locuri de munca inalt calificata in societate.

Peste 2,5 miliarde de euro cifra de afaceri. Veniturile anuale cumulate ale membrilor, plaseaza ANIS in zona actorilor cheie in ceea ce priveste amprenta economica in plan local.
Mai multe informatii se regasesc pe pagina Asociatiei - www.anis.ro.  

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate