Cautare


04 Decembrie 2018
Veniturile Dell din trimestrul al treilea au crescut, serverele si retelele aratand semne de intarire

Compania a obtinut rezultate solide in trimestrul al treilea, atat unitatea PC, cat si cea de infrastructura, crescand.

Dell Technologies a declarat ca veniturile sale in trimestrul al treilea s-au majorat cu 15% la 22,5 miliarde dolari, compania inregistrand cresteri atat in ceea ce priveste unitatea de infrastructura, cat si cea PC. 

Compania a raportat venituri operationale non-GAAP in al treilea trimestru de 2,1 miliarde dolari. Pierderile operationale GAAP au fost de 356 milioane dolari.

Dell a declarat ca grupul de infrastructura a inregistrat venituri de 8,9 miliarde dolari, in crestere cu 19 procente. Vanzarile de stocare au crescut cu 6 procente si retelele si serverele au inregistrat cresteri de 30%. Venitul operational a fost de 935 milioane dolari.

Grupul de solutii pentru clienti a obtinut venituri de 10,9 miliarde dolari, in crestere cu 11 procente. Veniturile consumer au crescut cu 8 procente, iar vanzarile comerciale au inregistrat o crestere de 12%. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate