Cautare


06 Decembrie 2018
GTS Telecom obtine autorizatia pentru desfasurarea operatiunilor de arhivare electronica in centrele sale de date

GTS Telecom, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Romania, a obtinut autorizarea pentru desfasurarea operatiunilor de arhivare electronica in centrele proprii de date, acordata prin Ordinul Ministrului Comunicatiilor si Societatii Informationale. Aceasta autorizare certifica indeplinirea conditiilor specifice activitatii de arhivare electronica, in conformitate cu legislatia specifica si permite integrarea arhivelor electronice ale companiilor in infrastructura GTS Telecom, care asigura un grad ridicat de siguranta si integritate a datelor pe termen lung.

GTS Telecom este una dintre putinele companii din Romania care detine in prezent o autorizatie pentru desfasurarea operatiunilor de arhivare electronica in centrele de date proprii. Localizate in Bucuresti si Cluj, centrele de date ale GTS Telecom asigura o deplina siguranta a documentelor si informatiilor stocate, precum si o garantie a integritatii acestora pe o perioada lunga de timp.

„Autorizarea pentru desfasurarea operatiunilor de arhivare electronica in cele doua centre de date GTS este pentru noi o recunoastere a respectarii celor mai inalte standarde in activitatea pe care o desfasuram. Aceasta realizare demonstreaza inca o data angajamentul nostru fata de clientii GTS si eforturile continue de a imbunatati experienta acestora.” a declarat Razvan Stoica, Director General al GTS Telecom.

Odata cu evolutia accelerata a tehnologiei din era digitala, companiile produc un volum din ce in ce mai ridicat de documente electronice care necesita o depozitare in conditii optime de siguranta si confidentialitate. Aceasta facilitate tehnologica se adreseaza in primul rand entitatilor reglementate de ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), cum ar fi: societatile de servicii de investitii financiare, societatile de administrare a investitiilor, organismele de plasament colectiv auto administrate, operatorii de piata/sistem, depozitarii centrali, casele de compensare, administratorii de fonduri de investitii alternative, societatile de asigurare si/sau reasigurare, intermediarii in asigurari si/sau reasigurari, administratorii fondurilor de pensii private etc., datorita obligativitatii stocarii documentelor in format digital intr-un centru de date autorizat. Pe langa acestea, serviciile de gazduire in centrele de date autorizate ale GTS Telecom sunt oferite si companiilor care desfasoara activitati de arhivare electronica, dar si oricarei organizatii care produce un volum ridicat de documente electronice, care pot fi depozitate si gazduite in conditii conforme cu standardele impuse de legislatia in vigoare.

„Aceasta facilitate este o solutie accesibila tuturor companiilor care doresc sa opteze pentru gazduirea arhivei electronice a datelor proprii in deplina siguranta, fara costuri suplimentare alocate pentru dezvoltarea si gestionarea unei infrastructuri fiabile, acestea fiind acoperite de GTS.” a mentionat Sorin Draghici, Director de Vanzari al GTS Romania.

GTS Telecom, membra a Deutsche Telekom, este una dintre cele mai longevive companii romanesti si un partener de incredere pentru servicii de telecomunicatii pe piata locala, aniversand anul acesta 25 de ani de activitate. inca din 2007, compania a deschis un centru de date propriu in Bucuresti, asigurand un SLA operational 100% de la lansare si timpi de raspuns exceptionali. Din 2016, GTS Telecom opereaza cel de-al doilea centru de date propriu, in Cluj-Napoca, asigurand astfel o infrastructura care serveste scenariilor de backup si Disaster Recovery.

Compania a inregistrat performante financiare in crestere constanta, atingand o cifra de afaceri de 18.5 milioane euro in anul 2017. Aceasta a investit 2 milioane de euro in ultimii trei ani in dezvoltarea si extinderea centrelor sale de date si a platformelor de Cloud.

Despre GTS Telecom: 
GTS Telecom este unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Romania. GTS furnizeaza solutii nationale si internationale de transport de date, voce, acces internet, anti-DDoS, servicii de tip Cloud si colocare in centrele de date proprii din Bucuresti si Cluj. Compania administreaza o retea extinsa de Ethernet si MPLS, bazata pe o infrastructura solida de fibra optica. in iunie 2014 GTS Telecom este achizitionata de Deutsche Telekom, ca parte din grupului GTS Central Europe, compania continuand sa opereze independent in Romania.
Compania numara aproximativ 120 de angajati si are sediul in Bucuresti. 

Pentru mai multe informatii, accesati: www.gts.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate