Cautare


01 Februarie 2019
Huawei deschide primul Experience Shop in Romania

Amplasat in cadrul AFI Cotroceni, magazinul se concentreaza pe oferirea unor experiente premium adaptate fiecarui client in parte

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si conceput pentru a oferi o experienta completa, Huawei Experience Shop va permite consumatorilor sa descopere si sa se familiarizeze cu ecosistemul interconectat si inteligent al Huawei. 

Amenajat pe o suprafata de 48 de metri patrati, Huawei Experience Shop se remarca printr-un design premium si un stil minimalist. Aici, fanii si consumatorii vor putea gasi intreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri si tablete, pana la ceasuri inteligente, fitness band-uri si o gama extinsa de accesorii. in plus, consumatorii vor avea posibilitatea sa testeze cele mai noi produse, imediat dupa lansarea lor globala si pot primi informatii despre tehnologiile inovatoare incorporate in dispozitivele Huawei. De asemenea, clientii vor fi consiliati cum sa utilizeze device-urile la capacitate maxima si vor primi sfaturi, astfel incat sa fie preintampinate situatiile care pot aparea dupa o anumita perioada de utilizare a dispozitivelor.
 
Deschiderea oficiala a Huawei Experience Shop va fi marcata sambata, 2 februarie, cu momente speciale in Afi Cotroceni: show-uri pe gheata, tombole din ora in ora pentru cei care vin la stand si promotii limitate in magazin. Astfel, pe 2 februarie, incepand cu ora 12:00, smartwatch-ul HUAWEI Watch GT va putea fi achizitionat cu un discount de 50%, in vreme ce accesoriile, precum husele, castile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%. 

„Suntem bucurosi sa deschidem in Romania primul Huawei Experience Shop, un spatiu care reprezinta pe deplin filozofia Huawei centrata in jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul in care consumatorii si fanii Huawei vor putea descoperi si testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.  

Orar de functionare Huawei Experience Shop: luni – joi si duminica: 10:00 -20:00; vineri si sambata: 10:00-23:00.

Despre Huawei Consumer BG

Huawei Consumer BG, lider global in tehnologie si inovatie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, ofera o gama larga de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de retelistica si dispozitive destinate intregii familii, pana la servicii de stocare tip cloud. Huawei Consumer BG se dedica in totalitate livrarii catre consumatori a celor mai avansate tehnologii.

La Huawei, inovatia se concentreaza in jurul nevoilor clientilor. Avand 180.000 de angajati si gestionand operatiuni in peste 170 de tari, compania globala investeste constant in cercetare si dezvoltare, concentrandu-se pe inovatiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmariti-ne pe:

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate