Cautare


05 Februarie 2019
Clickstiga cu ECDL

In perioada februarie – aprilie 2019, oricine se inscrie in programul inernational de certificare a competentelor digitale ECDL poate castiga o tableta oferita de ECDL ROMANIA. ECDL – European Computer Driving Licence este cel mai raspandit standard global de certificare a aptitudinilor ITC, aplicat in peste 100 de tari. Pana acum, mai mult de 15 milioane de persoane din intreaga lume s-au inregistrat deja in program. in afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Tehnologia redefineste locurile de munca intr-un ritm din ce in ce mai rapid. Job-urile de astazi evolueaza si unele noi apar, insa un singur lucru este cert: competentele digitale raman vitale pentru forta de munca.

Programele internationale de certificare, precum ECDL, ofera o metoda clara de dezvoltare si probare a competentelor digitale dobandite. ECDL PROFIL permite candidatilor sa isi construiasca un profil de module ECDL in functie de propriile nevoi. in acest fel, este posibila certificarea exact pe competentele pe care un anumit job sau program de studiu le cere. Mai mult, ECDL a lansat si module de certificare IT pe competente digitale pentru tehnologii actuale, precum Computing (programare si gandire algoritmica - Python), 3D Printing (modelare si imprimare 3D) sau Digital Marketing (promovare online).

Pentru educatie, Profilul ECDL pentru BAC se adreseaza elevilor care, pe langa dezvoltarea portofoliului personal, doresc sa isi echivaleze proba de Competente digitale din cadrul Bacalaureatului cu ECDL.

Toate persoanele din Romania care se vor inscrie in programul de certificare IT ECDL incepand cu 1 februarie 2019 pana la 30 aprilie 2019, vor intra automat in Tombola ECDL Clickstiga, avand sansa ca, lunar, sa castige o tableta oferita de ECDL ROMANIA. inscrierea se poate face la oricare dintre Centrele de Testare Acreditate ECDL din Romania.

ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 800 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii. Prin reteaua de Centre de Testare ECDL dezvoltata la nivel national si prin proiectele derulate, ECDL ROMANIA asigura tuturor oportunitatea de a obtine si de a-si certifica la standard international si pe un anumit nivel competentele digitale. Tinerii, elevii, studentii, functionarii publici sau angajatii  in companii isi pot dovedi abilitatile IT prin intermediul Permisului ECDL.

ECDL Foundation este o organizatie internationala dedicata dezvoltarii standardelor de competente digitale la nivelul fortei de munca, in educatie si la nivelul societatii in general. Programele de certificare, oferite prin intermediul unei retele globale active, permit indivizilor si organizatiilor sa evalueze, sa dezvolte si sa certifice competente de utilizare a computerelor si a altor instrumente digitale, pe baza standardului recunoscut global, ECDL/ ICDL.

Calitatea si reputatia ECDL sunt construite pe 20 de ani de experienta in a asigura programe de certificare in 40 de limbi vorbite in intreaga lume. Succesul ECDL se bazeaza pe inovarea continua in dezvoltarea de programe de certificare, pe angajamentul pentru metodologii riguroase de testare si  aderarea consecventa la standardele ECDL de asigurare a calitatii.

Despre ECDL ROMANIA

ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 100 de tari si numara pana in prezent mai mult de 15 milioane de persoane inregistrate in program.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate