Cautare


06 Februarie 2019
Specialistii social media vin din toata tara la Bucuresti

Succesul brandurilor este asigurat de cei care sunt la curent cu cele mai noi strategii de promovare in retelele sociale. Vino sa intalnesti specialistii momentului la a noua editie Social Media Summit Bucuresti, pe 27 Februarie la noua sala Dalles.

Social Media Summit a construit in cele peste 20 de editii o comunitate de peste 2000 de profesionisti in comunicare, din companii si agentii de PR, oameni de marketing sau influenceri, care se reunesc anual pentru a afla raspunsul la o intrebare simpla: cum poate ajuta Social Media brandurile?

Vino sa intalnesti specialistii momentului la a noua editie Social Media Summit Bucuresti, pe 27 Februarie la noua sala Dalles.

Vorbim despre retelele sociale ale momentului, cele mai noi formate de social ads si cum ajungi sa interactionezi cu generatia Z si dezbatem tendintele anului.

Printre speakerii conferintei se numara: Alin Stoica, Social Media Manager, Global Records; Irina Rimes, Cantaret si compozitor; Marian Ionescu, Videoblogger, Mariciu; Cristian Manafu, manafu.ro; Teodora Patrauceanu, Agency Account Manager, Google; Adrian Pasarica, Head of Marketing, Orkla Foods Romania; Alexandra Caciur, Digital Experience Director, Publicis; Lavinia Chican, Senior Partner, McCann PR; Ioana Sigarteu, Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania; Monica Jitariuc, Managing Director, MSLGROUP The Practice.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR & marketing din companii si agentii, dar si influencerilor.

Pentru detalii despre program si speakeri va invitam pe site-ul evenimentului https://socialmediasummitbucuresti.ro. Pentru alte informatii despre eveniment, va rugam sa ne contactati la lelia.petrescu@revistabiz.ro

Despre Biz Agency

Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.

Revista Biz

Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitatilor de business.

Jurnalistii revistei au lansat campanii puternice de constientizare a valorilor romanesti (Sustinem inovatia, Sunt un taran) sau proiecte unice in lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange. O alta inovatie este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, editii ale revistei realizate integral peste hotarele tarii, in Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franta si Japonia.

Biz Events

Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand continut relevant in formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta. Echipa Biz organizeaza puternice evenimente de afaceri in 9 orase din tara si 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Biz Market View

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz Story

Cu peste 20 de ani de experienta in jurnalism, echipa diviziei de servicii de content marketing pentru clienti stie sa spuna acele povesti pe care cititorii sa le savureze si in care brandurile sa se regaseasca. Continutul gandit si implementat de echipa de creatori de continut transmite valorile si mesajele brandului in format creativ in online si offline. Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing intr-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispozitia brandurilor toate platformele de comunicare Biz Agency.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate