Cautare


06 Februarie 2019
Apple este de acord sa plateasca Frantei aproape 600 milioane de dolari cu titlu de taxe restante

Acordul a fost incheiat la sfarsitul lunii decembrie, potrivit presei franceze

Apple a ajuns la o intelegere cu autoritatile franceze, pentru a plati impozite de 500 milioane euro (aproape 571 milioane de dolari), potrivit rapoartelor. 

Ramura franceza a companiei din Cupertino, California, a confirmat marti pentru Reuters acordul fiscal, fara a dezvalui insa suma pe care ar urma sa o plateasca. 

Cu toate acestea, revista franceza L'Express a raportat suma si a mentionat ca acordul a fost incheiat la sfarsitul lunii decembrie. 

In decembrie, ministrul francez de finante, Bruno Le Maire, a declarat ca tara sa va incepe impozitarea gigantilor din domeniul tehnologiei la nivel national daca tarile din Uniunea Europeana nu vor ajunge la un acord asupra unei taxe comune pe veniturile digitale.

In luna mai a anului trecut, Apple a achitat primul miliard de dolari dintr-o amenda fiscala irlandeza in suma de 15 miliarde de dolari, aplicata de UE in 2016.

Nici Apple si nici autoritatile fiscale franceze nu au raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate