Cautare


11 Februarie 2019
Facebook achizitioneaza un startup AI care va ajuta sa faceti cumparaturi

Reteaua sociala sustine ca achizitionarea GrokStyle va sustine munca sa in domeniul inteligentei artificiale.

Facebook a anuntat vineri ca a achizitionat un startup numit GrokStyle, care foloseste inteligenta artificiala pentru a ajuta cumparatorii sa gaseasca mobila si decoratiuni de interior. 

"Suntem incantati sa uram GrokStyle bun venit la Facebook", a declarat purtatorul de cuvant Vanessa Chan. "Echipa si tehnologia lor vor contribui la capacitatile noastre AI". 

Retailerul de mobilier Ikea foloseste tehnologia dezvoltata de GrokStyle in aplicatia sa mobila. Utilizatorii fotografiaza o piesa de mobilier, iar aplicatia le arata produse similare pe care le pot achizitiona online. 

Intr-un blog post, GrokStyle a sustinut ca "merge mai departe ca o echipa", insa nu a mentionat ca a fost achizitionata de Facebook. 

"Echipa si tehnologia noastra vor continua sa existe si vom continua sa folosim inteligenta artificiala pentru a construi experiente vizuale de cautare pentru retail", a declarat GrokStyle in blog post. 

Startup-ul din San Francisco, fondat in 2015, a mentionat pe pagina sa LinkedIn ca a fost achizitionat de catre Facebook. Aceeasi pagina indica faptul ca GrokStyle are intre 2 si 10 angajati. 

Facebook a refuzat sa dezvaluie cat a platit pentru a achizitiona GrokStyle. Bloomberg a raportat, anterior, achizitia. 

Sursa:
www.cnet.com





Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.



Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate