Cautare


05 Aprilie 2019
METRO SYSTEMS a lansat Tech’N Trade Startup Hub, un program de incubare pentru antreprenori si startup-uri din retail si domenii conexe

METRO SYSTEMS Romania, parte din grupul METRO, anunta lansarea primului ciclu de incubare al programului Tech’N Trade Startup Hub, destinat antreprenorilor si startup-urilor care inoveaza in retail si in domeniile conexe, in cadrul centrului de dezvoltare al companiei din Cluj-Napoca. Prin acest program, compania isi propune sa ii conecteze pe antreprenori cu piata de retail B2B si sa ofere suport in lansarea si dezvoltarea unui start-up.

Programul de incubare Tech’N Trade Startup Hub este destinat potentialilor antrepenori si startup-urilor din domeniul retail si cele conexe, ale caror solutii se afla in prezent intr-o faza incipienta de dezvoltare, si care vizeaza domenii precum: distributie, restaurante, industria ospitaliera, magazinele locale, comert electronic, shopping experience, management operational, marketing, asistenta clientilor, procesarea de date.

"Tech'N Trade Startup Hub a fost lansat din dorinta companiei de a apela la categoria tanara de talente cu idei dinamice din regiunea Cluj si de a construi solutii digitale de retail pentru viitor”, spune Jürgen Boekholt, Managing Director, METRO SYSTEMS Romania.

“Prin Tech’N Trade Startup Hub ne dorim sa dezvoltam parteneriate inovatoare cu antreprenori si startup-uri la inceput de drum, pe care-i vom sustine pe drumul lor. Credem in potentialul pietei din Cluj-Napoca, suntem deschisi la colaborari pe termen lung si vrem sa ne punem amprenta in aceasta industrie”,  declara Mihai Frentiu, coordonator al programului Tech’N Trade Startup Hub.

Inscrierea in programul Tech’N Trade Startup Hub se face pana in data de 22 aprilie 2019. Procesul de selectie va cuprinde doua etape: depunerea candidaturii on-line, prin completarea formularului de aplicare disponibil pe www.techntrade.ro, urmata de o sesiune de interviuri cu reprezentantii Tech’N Trade (mentori, organizatori, coordonatori, etc.) si cu partenerii programului, Activize.Tech.

"Ecosistemul local de startup-uri se poate dezvolta bine doar in contextul in care toti pilonii unui ecosistem colaboreaza, incluzand aici companiile mari care pot sprijini startup-urile prin colaborari comerciale, consultanta in dezvoltarea produsului si in strategia de business. Salutam deschiderea METRO SYSTEMS pentru a sprijini startup-urile locale din zona de retail, deoarece fiind o industrie complexa exista foarte multe aspecte ce pot fi inovate prin contributia startup-urilor", a declarat Mircea Vadan, unul din mentorii programului, cofondator la comunitatii Cluj Startups si partner in Activize.Tech.

In cadrul programului se pot inscrie antreprenorii cu un business in perioada de pre-lansare si care au nevoie de sprijin in zona de tehnologie, in dezvoltarea afacerii si pentru lansarea produsului in piata si antreprenorii care au deja un start-up sau un produs lansat si cauta proiecte comerciale, de colaborare pe termen lung in industria de retail.

Participantii acestui program vor primi sprijin si indrumari personalizate de la expertii si echipa grupului METRO SYSTEMS in procesul de validare a nevoii de pe piata, consultanta strategica, sustinere pentru lansarea pe piata din partea mentorilor specializati, vor avea interactiuni cu potentialii clienti din reteaua METRO Cash&Carry, vor beneficia de workshop-uri si sfaturi tehnice pe diferite teme legate de dezvoltarea produsului si vor avea la dispozitie spatiu de lucru in biroul din Cluj-Napoca pe perioada programului. Programul se va desfasura pe o perioada de 3 luni, incepand cu data de 6 mai. 


Despre METRO SYSTEMS


Cu birouri in Bucuresti, unde se afla sediul central, Brasov si acum Cluj-Napoca, METRO SYSTEMS Romania este subsidiara METRONOM GmbH, compania IT a METRO GROUP, si ofera solutii IT complexe pentru industria de retail. METRO SYSTEMS Romania ofera servicii de Design, Quality Assurance, Support, Delivery & Deployment, Application and Infrastructure Operation pentru construirea si functionarea solutiilor IT ale METRO GROUP. METRO SYSTEMS Romania asigura servicii de management al informatiilor si tehnologiilor pentru METRO Cash & Carry in toate cele 25 de tari. 

METRO SYSTEMS Romania este unul dintre cei mai mari angajatori din industria de IT din Romania, cei peste 900 de angajati cu profil de IT ai companiei de pe plan local gestioneaza infrastructura hi-tech a grupului german de comert.

Mai multe detalii despre conceptul Tech'N Trade se pot afla accesand site-ul oficial: https://techntrade.ro/

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate